Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ce influentza au parintii intr'o relatie?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
m3llyzzza17

Data inscrierii: 08/05/2007

MesajTrimis: Miercuri 09.05.2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Ce influentza au parintii intr'o relatie? Raspunde cu citat (quote)
Sunt multe cupluri care nu pot merge inainte din cauza parintilor care nu sunt de acord...ce sfaturi le datzi cuplurilor de acest gen?sau chiar parintilor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
steffy_only_4u

Data inscrierii: 19/06/2006

MesajTrimis: Vineri 11.05.2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
parintii tre sa inteleaga faptul k fiica, sau fiul isi hotaraste singur cu cine , ce si cum...asa k parintii n-au nici un amestec. si dak totusi se baga...lupii urla si ursul isi cauta de drum..deci parintii vorbesc, si noi facem Razz
alinutza corcodusa

Data inscrierii: 17/05/2007

MesajTrimis: Vineri 18.05.2007 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
daca tanarul are o personalitate puternica nu l va afecta prea mult parerea parintilor!daca nu,probabil ca parintii vor reusi sa se impuna!
problema cea mai mare a parintilor este faptul ca vor sa indeplineasca visele proprii prin copii!
Sus
krina honey

Data inscrierii: 13/12/2006

MesajTrimis: Vineri 18.05.2007 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
depinde de cat ii lase copii sa aiba......daca le permit sa le conduca viata atunci vor avea o influenta mare......daca nu atunci nu-si vor baga nasu' unde nu le fierbe oala. nu cred ca parintii ar trebui sa se bage in relatiile copiilor lor......niciodata nu se ajunge prea bine
Sus
MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Vineri 18.05.2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^adevarat krina honey,parintii au o influenta negativa atunci cand ii lasi,de obicei ei iti vor bine si bla bla si daca lor li se pare deplasata relatia Rolling Eyes greu ii convingi poate doar timpul ii va face sa se razgandeasca Wink

Data inscrierii: 23/07/2007

MesajTrimis: Luni 13.08.2007 4:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
depinde de educatie primita, am intalnit tineri (mai ales fete) dependente de parerea parintilor si mai ales a mamei... si daca "mani " spune asa atunci fetita asa face ..... f rau fiecare persoana trebuie sa isi urmeze pasi in viata
Sus
adinutaa

Data inscrierii: 10/02/2005

MesajTrimis: Luni 13.08.2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
consider ca parerea parintilor nu va fi niciodata deplasata sau cu rea intentie atata timp cat vine din suflet si filtrata prin ochii nostri de adolescenti. Daca stiu cum sa isi spuna parerea despre persoana respectiva, poate am casca si noi mai bine ochii asupra celor pe care ii intalnim si am vedea lucrurile altfel.

Consider ca parintii chiar ar trebui sa aiba ceva amestec in relatiile pe care le ai, insa nu sa decida ei ptr tine ci sa iti relateze lucruri pe care noi le ratam de atata dragoste cata avem in cap. Este rolul lor in viata noastra. Dar daca nu stiu sa fie diplomati ajungem sa ii consideram ori ca isi indeplinesc visele prin noi, ori ca nu trebuie sa aiba nici un amestec ori ca sunt posesivi si etc...

Trebuie sa ii intelegem si pe ei pentru ca incep sa fie inlocuiti, ptr ca isi poierd din teritoriu in sensul ca daca pana acum numai parerea lor conta iata ca apar persoane care au mai mare influienta decat ei, niste persoane straine, pe care nu le cunosti decat de ceva vreme si dintr-o data consideri ca gata, parintii nu mai au nici o treaba cu viata ta si totul se rezuma la iubitul/iubita.

De care ori v-ati pus in locul lor ?
Sus
annasarbu

Data inscrierii: 29/10/2007

MesajTrimis: Marti 06.11.2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
..parinti, prieteni, ii ascult sau nu...dar pana la urma tot cum vreau/ simt/ cred eu fac
Sus
Fata_Cuminte

Data inscrierii: 06/03/2006

MesajTrimis: Luni 12.11.2007 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Normal ar fi sa nu se amestece ei in relatie.
Sus
Zanardi

Data inscrierii: 07/12/2005

MesajTrimis: Marti 13.11.2007 2:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Dar cum ramane cu experienta lor Question Se poate ca ei sa vada ceva ce noi nu Question
S3rj

Data inscrierii: 27/11/2006

MesajTrimis: Miercuri 14.11.2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
E bine sa ascultam si parerea lor, dar cum nu le povestim cu lux de amanunte relatia noatra, nu au cum sa inteleaga anumite lucruri.

Si la urma urmei, doar nu m-oi duce in viata pe vorba lu' mama, cum pot afla daca a avut sa nu dreptate daca nu ma ard de cateva ori facand cum vreau eu..
Decat sa fac cum zice mama si sa ma gandesc dupaia ca poate ar fi fost mai bine sa fac cum vroiam eu, chiar daca ma ard, invat de pe propria experienta si am grija data viitoare
Sus
bruu21

Data inscrierii: 01/11/2007

MesajTrimis: Miercuri 14.11.2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
parintii mei se baga dar f putin ....doar atunci cand e de greu sau la un sfat dar si financiar...desi nu e cazul mereu..........iar socrii nu mai sunt de 2 ani in viata......au murit de batranete.......amandoi la diferenta de 48 de ore.................................
beautyspot

Data inscrierii: 09/08/2007

MesajTrimis: Joi 17.01.2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
atat eu cat shi iubitul meu avem o relatzie foarte buna cu parintzii mei.. nu pot sa spun acelashi lucru shi despre relatzia noastra cu parintzii lui. sunt nishte oameni ipocritzi shi deshi au incercat de multe ori sa ne faca rau, noi suntem mai unitzi ca niciodata.
iulya2008

Data inscrierii: 14/01/2008

MesajTrimis: Marti 12.02.2008 4:15 pm    Titlul subiectului: Re: Ce influentza au parintii intr'o relatie? Raspunde cu citat (quote)
[quote="m3llyzzza17"]dak iti iubesti cu adevarat partenera/partenerul nu-ti va pasa de parerea parintilor.ei vb si cu rost si fara rost...totul depinde de om.dar totusi uneori trebuie sa mai si tinem cont de parerile parintilor pt k uneori pot avea dreptate..iar dak nu ii ascultam suportam consecintele Cool
Sus
annasarbu

Data inscrierii: 29/10/2007

MesajTrimis: Marti 12.02.2008 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ pana la urma e viata noastra si trebuie sa ne asumam si deciziile si consecintele

http://laurabuhazi.blogspot.com/
Sus
artdeco

Data inscrierii: 08/02/2005

MesajTrimis: Marti 04.03.2008 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Cand am fost intr-un impas, mi-a facut placere sa discut cu mama despre relatie ... decat sa aflu pareri de la o prietena/colega, prefer sa-mi dea unul dintre parinti ... nu m-a deranjat si ce mi-a spus, apoi am hotarat la randul meu si eu ... nu ne-au despartit ai mei, ci alte imprejurimi ...
Cateodata este bine sa te sfatuiesti si cu parintii, ma rog sa ai parinti care sa-ti inteleaga probleme nu sa te influenteze, asa cum mai exista cazuri Rolling Eyes

Data inscrierii: 02/08/2007

MesajTrimis: Duminica 30.03.2008 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Acei parinti ar trebui sa accepte faptul ca sunt mari copiii lor si au viata lor, e care sa si-o traiasca asa cum doresc.

Data inscrierii: 09/09/2006

MesajTrimis: Marti 01.04.2008 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ar trebui sa putem apela la parinti cand avem o problema, sa ne sfatuim cu ei..dar poate ca exista anumite cazuri in care parca ti-e jena sa-i intrebi ceva <chiar si cei care sustin ca se inteleg excelent cu parintii si pot vb despre orice, cred ca s-au confruntat cu astfel de cazuri..sau ma insel?> in ceea ce priveste influenta lor intr-o relatie, daca nu le place partenerul si nu sunt de acord cu relatia ar trebui sa aduca argumente extrem de serioase nu ca e sarac, provine din nu stiu ce familie, e de alta religie etc..la o adica ei ne vor binele, cel putin parintii normali Laughing
midnight555

Data inscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Marti 08.04.2008 5:45 pm    Titlul subiectului: Cuvinte... Raspunde cu citat (quote)
Never doubt what you have done. All your decisions have brought you to this point.

Luptati pentru viata voastra, doar voi puteti decide ce e bine pentru voi, parintii au avut viata lor si tineretea lor, acum e momentul sa o traiti pe a vostra fara a fi afectati de factori externi.
Sus
Lenny Gray

Data inscrierii: 23/01/2008

MesajTrimis: Joi 10.04.2008 10:20 am    Titlul subiectului: Re: Cuvinte... Raspunde cu citat (quote)
midnight555 a scris:
Never doubt what you have done. All your decisions have brought you to this point.

Tell this to a junkie.

midnight555 a scris:
Luptati pentru viata voastra, doar voi puteti decide ce e bine pentru voi, parintii au avut viata lor si tineretea lor, acum e momentul sa o traiti pe a vostra fara a fi afectati de factori externi.

Nu e posibil sa nu fii afectat intr-o oarecare masura de factorii externi. Fara un sprijin e greu, iar probleme de genul "sa fac sex cu el acum sau sa astept sa implinesc 13 ani?" nu izvorasc din putzul gandirii. Cumva ai fugit de acasa in munti de la 16 ani?
Sus
krisss

Data inscrierii: 23/10/2007

MesajTrimis: Joi 08.05.2008 8:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
din pacate nu mereu parintii se gandesc la binele si fericirea copiilor lor, iar aici vorbesc din experienta din pacate. Mad din cauza parintilor am ramas fara prieteni si mi-am distrus sanatatea. din cauza lor am invatat ca de multe ori singurul tau prieten esti tu insuti.
daca as avea sansa sa intorc timpul n-as mai asculta de nimeni, n-as mai pune la suflet nimic si mi-as urma inima.
sfatul meu este sa fiti fericiti si impacati cu deciziile pe care le-ati luat. sa fii fericit e cel mai important, nimeni nu ar trebui sa aiba dreptul sa-ti ia asta.
un parinte bun are datoria morala fata de copilul lui sa-i spuna ceea ce gandeste, dar si sa-l lase sa-si faca propria viata. faza cu "eu te-am facut, eu te omor" auzita mult prea des din pacate incalca grav drepturile copiilor, dar din pacate in romania nu se face nimic in acest sens.
Sus
ella16

Data inscrierii: 28/06/2005

MesajTrimis: Vineri 09.05.2008 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mereu ai mei au avut un cuvant de spus referitor la relatiile mele. Nu sunt adepti ai schimbarilor, iar uneori devin al naibii de absurzi.... Rolling Eyes
la o varsta mai frageda, Da, inteleg pana la un anumit punct, dar dupa varsta de 18 ani da`o la naiba ... mi se pare o aberatie sa`mi inoculeze parerile lor, ca pe vremea mea era asa.... ca trebuie sa astept nush cat timp ca sa am o alta relatie, k ar fi mai bine asa sau altfel... cu o astfel de atitudine nu a reusit decat sa ma indeparteze de ei, sa ma faca sa le ascund lucruri... de ce? pt. ca uita sa se puna in ipostaza unui prieten si nu numai de parinte... atata timp cat depind economic de ei, nu prea am cum sa-i confrunt, trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si sa nu le dau apa la moara...

e ft. importanta, dar ft. importanta comunicarea intr-un cuplu MAI ALES in astfel de cazuri... Rolling Eyes
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
iunona_33

Data inscrierii: 17/09/2008

MesajTrimis: Miercuri 17.09.2008 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Parinti au o mare influenta...cred ca indiferent de cat de apropiat este un copil de parintii lui parerea lor la un moment dat va ajunge sa afecteze atmosfer din cuplu... pot doar sa va dau exemplu meu: La inceput parintii mei erau foarte incantati de prietenul meu ... dar in timp am facut gresala de a le permite sa vada prea mult din relatia noastra, adica mama mea (care imi este foarte apropiata si care ma cunoaste foarte bine) cunostea toate ceturle noastre... nestiind sa disimulez starea mea de spirit reusea sa imi citeaca cele mai mici suparari cauzate de diversele discutiii dintre mine si partenerul meu... Eu pot sa ii iert pe amandoi in egala masura pt ca ii iubes pe ambii...dar ea, fiind mama si dorindu-si fericirea mea mai mult decat orice altceva nu a putu nici ierta nici uita... eusor de imaginat ca acum nu-l mai priveste deloc cu aceiasi ochi... Crying or Very sad
Sus
alic

Data inscrierii: 23/09/2008

MesajTrimis: Marti 23.09.2008 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
depinde .. .daca ii lasi sa te influenteze .. .te inluenteaza ... dar daca nu ii lasi ... nu vad cum te-ar influenta

parerea mea
Sus
viyo

Data inscrierii: 18/06/2008

MesajTrimis: Duminica 28.09.2008 8:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si eu am avut problema asta, si noi tot ne-am intalnit. si nu mai spun cata bataie am lu-at pt el, dar tot nu m-am lasat de el, pana au inteles k nu ne poate desparti! daca va iubiti treceti si peste asta! Wink
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum