Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
blonde, brunete, roscate?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> El despre ea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Luni 07.09.2009 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ashley imi place mai mult roscata, iar aguilera blonda.

Data inscrierii: 01/09/2009

MesajTrimis: Marti 08.09.2009 10:33 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ale* a scris:
dany_B a scris:

ma bucur ca totusi am reusit sa te aduc mai aporape de multumire cu raspunsul meu Very Happy .
dar imaginea care tocmai ai prezentat-o si care este destul de mult mediatizata se refera pur si simplu la atractia sexuala.probabil ca blondele cu sani mari atrag mai usor atentia, desi nu cred.
Si sincer chiar nu conteaza culoarea parului.Desi unii ar putea avea o obsesie cu asta.Daca este sa te simti atras de cineva esti atras indiferent de ce culoare prezinta firele de par.....deci nu merita sa te stresezi din cauza asta Very Happy .Cine te place, te place exact asa cum esti.

pai eu la asta ma refeream..ca barbatilor li se prezinta un anumit tip de femeie considerata de nu stiu cine foarte sexy..si de aia e pusa in revista..prin urmare normal a barbatii intorc capul dupa o blonda cu sanii mari pt ca ei deja au in cap faptul ca "blonda cu sani mari = perfect"..nah ma rog.

si nu, nu ma stresez Laughing am eu pe cine sa ma placa de 5 ani incoace, asa satena cum sunt.. Laughing era doar o discutie mai "disecata"

eu zic ca barbatii intorc capul dupa o femeie care arata bine, indiferent de culoarea parului Very Happy .Mitul blondei cu sanii mari a fost spulberat Very Happy .Barbatii si-au dat seama ca exista si roscate, brunete, satene etc. dupa care emrita sa intorci capul.Cred! Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Marti 08.09.2009 12:45 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
dany_B a scris:
[
eu zic ca barbatii intorc capul dupa o femeie care arata bine, indiferent de culoarea parului Very Happy .Mitul blondei cu sanii mari a fost spulberat Very Happy .Barbatii si-au dat seama ca exista si roscate, brunete, satene etc. dupa care emrita sa intorci capul.Cred! Laughing
...cu sanii mari Laughing Laughing

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Marti 08.09.2009 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
De Mariah Carey va place?O puteti admira in vid Obsesed!
Sus
dany_B

Data inscrierii: 01/09/2009

MesajTrimis: Miercuri 09.09.2009 7:24 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ale* a scris:
dany_B a scris:
[
...cu sanii mari Laughing Laughing

se poate spune si asa Laughing Laughing
Sus
ankme

Data inscrierii: 04/07/2008

MesajTrimis: Miercuri 09.09.2009 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Fergie
http://2.bp.blogspot.com/_KleL-5Pbmzc/SqYu9h1jpvI/AAAAAAAAFDM/X2k4vZgFhEc/s1600-h/fergie-is-a-brunette-makeover-or-makeunder.jpg

Beyonce
http://4.bp.blogspot.com/_KleL-5Pbmzc/SqYuj3IAe6I/AAAAAAAAFCc/BZ9khcqRLEs/s1600-h/beyonce3.jpg
Keira
http://2.bp.blogspot.com/_KleL-5Pbmzc/SqYuHHRFLxI/AAAAAAAAFBk/uBpf5moRwTE/s1600-h/69655995-882944b6e0cec3c9d.jpg

Resse
http://1.bp.blogspot.com/_KleL-5Pbmzc/SqYuCJpgsMI/AAAAAAAAFBc/b0sJPS96ank/s1600-h/69656024-663744b6e297585db.jpg
Sus
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Miercuri 09.09.2009 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
fergie bruneta...CLAR! seamana cu o pisica ( you know i looooove them )
beyonce satena (poza din mijloc)
keira blonda, ii indulceste trasaturile
reese..amandoua..ii sta bine si blonda si satena Wink

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Miercuri 09.09.2009 11:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ferigie BLONDA.

Ce coincidenta,chiar acum ma uit la un clip de-al ei (black eyed peas mai exact) si e bruneta. Mad
Sus
daughter_of_the_moon

Data inscrierii: 02/08/2007

MesajTrimis: Joi 04.02.2010 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Culorile de par care-mi plac mie sun blondul si roscatul!

Dar important e sa vina bine culoarea parului, oricare ar fi ea!

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Joi 04.02.2010 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Fergie Arrow bruneta
Beyonce Arrow exact cum a fost la Grammy
Keira Arrow satena
Reese Arrow blonda

Elena: Stefan?; Damon: Better. Me; Elena: You look, uhm...; Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistable?
Sus
vlacris1988

Data inscrierii: 06/06/2009

MesajTrimis: Miercuri 10.02.2010 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Fergie bruneta
Beyonce satena..blonda nu ii sta bine deloc
Keira blonda
Reese blonda
bubbless

Data inscrierii: 16/06/2009

MesajTrimis: Marti 02.03.2010 10:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
BRITNEY SPEARS

Laughing scumpa!

Data inscrierii: 28/08/2007

MesajTrimis: Miercuri 24.03.2010 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sus
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Miercuri 24.03.2010 7:48 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
bubbless a scris:
BRITNEY SPEARS

Laughing scumpa!

mie mi se pare ieftina
Sus
MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Miercuri 24.03.2010 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ieftina dar scumpa Laughing
Angelina clar bruneta

Data inscrierii: 11/11/2009

MesajTrimis: Miercuri 24.03.2010 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mie angelina nu-mi place nici bruneta nici blonda.....satenul, ciocolatiul o prinde cel mai bine.....parerea mea Laughing Laughing
britney....clar....blonda Cool
Sus
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Vineri 26.03.2010 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
subscriu
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> El despre ea Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum