Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
ati surprins pe cineva vorbind de voi?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Ooops!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bogdan_yoo

Data inscrierii: 20/05/2009

MesajTrimis: Duminica 19.07.2009 11:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
primu'
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^primu' pe pagina sau ce? Laughing

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
yep Wink
Sus
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
bravo , patratzel Laughing

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 7:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
merci urechiato Very Happy
Sus
chatte

Data inscrierii: 03/10/2008

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Rolling Eyes pe unii ii doare, si ii doare tare Rolling Eyes ...

acum revenind la subiect, haaa mie imi place sa stresez lumea, sa aud ca vorbesc de mine si-asa mai departe.. poate pe moment ma deranjeaza dar si cand le prind, le iau sa zicem asa la rost, si sa vezi balbaieli si intorsaturi de situatie, de te cracesti pe tine de ras =)).

Inainte eram mai cu pusu botului, tot timpu` ma consumam, dar acu` ma doare la 14 metri cum s-ar zice Smile) . Stiti cum e, daca va barfeste cineva inseamna ca totusi sunteti cineva important, nu asa insignifiant Wink.
bogdan_yoo

MesajTrimis: Luni 20.07.2009 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
tu nebuno tu Rolling Eyes Wink glumeam
Sus
Milady

Data inscrierii: 02/12/2005

MesajTrimis: Marti 21.07.2009 12:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^mah, tu te plictisesti tare, bag seama. Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
bogdan_yoo

MesajTrimis: Marti 21.07.2009 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
bagi bine Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Joi 30.07.2009 2:47 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Joice a scris:
E
Deh, sunt inevitabile lucrurile astea cand din 70 studenti 67 sunt fete Laughing

La mine e invers situatia, facultate de baieti ca sa zic asa....si de doi ani de cand sunt la ea....ce mi-au auzit urechile. E drept ca am invatat si foarte multeeedespre baieti si cum gandesc ei Smile
Sus
izel

Data inscrierii: 26/04/2009

MesajTrimis: Joi 30.07.2009 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^Ce facultate?

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Joi 30.07.2009 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Facultatea de Arhitectura si Constructii
Sus
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009

MesajTrimis: Sambata 19.12.2009 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sincer, nu-mi amintesc sa fi vazut pe cineva vorbind in legatura cu mine.

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever
Sus
kimya

Data inscrierii: 24/10/2009

MesajTrimis: Vineri 05.02.2010 2:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pai si eu am o colega care barfeste in toate partile Rolling Eyes pe mine la altii,apoi vine la mine si ii barfeste pe altii.La inceput puneam la suflet cam tot ce zicea,deoarece o perioada pot zice ca am fost amice destul de bune.Dar cand am vazut ca isi barfeste si propria mama:))
sorana2

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Duminica 02.05.2010 1:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Intr-un oras mic unde ne cunoastem bine unii cu altii i-am auzit pe multi care m-au barfit unii de bine iar altii de rau.Oricum daca ceea ce am auzit era adevarat,am avut si situatii din acestea,am incercat sa remediez ce s-a mai putut iar daca barfa era din invidie ,am incercat sa dovedesc ca erau minciuni.Am constatat ca oricat de mult ai ajuta sau ai face doar bine,NU VEI PUTEA MULTUMI PE TOATA LUMEA
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Ooops! Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum