Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Vacanta de vis
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Vacante si kefuri de pomina
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Aleckssa

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Vineri 19.06.2009 4:18 pm    Titlul subiectului: Vacanta de vis Raspunde cu citat (quote)
Unde va doriti sa mergeti in vacanta? Ce locuri exotice ati dori sa vizitati? Unde ar fi pentru voi vacanta perfecta?

Eu deja am doua optiuni....

1. Dubai
<-- hotelul asta neaparat
camerele sunt superbe

apartamente speciale cu subacvatice....adooooooor asta

si holurile hotelului sunt :X:X:X:

restaurante

2. Bora Bora

<-- piscinaaaaaa

Elena: Stefan?; Damon: Better. Me; Elena: You look, uhm...; Damon: Dashing? Gorgeous? Irresistable?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CornelB

Data inscrierii: 29/02/2008

MesajTrimis: Duminica 26.07.2009 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pe mine Mexicul ma tenteaza foarte mult - multa istorie a culturii si civilizatiei de descoperit
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
pytykot

Data inscrierii: 11/04/2009

MesajTrimis: Vineri 31.07.2009 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
bora boraaa:x!

http://www.versu.ro/pytydi-555.html
Sus
bogdan_yoo

Data inscrierii: 20/05/2009

MesajTrimis: Duminica 02.08.2009 8:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Arrow Dubai la Burj al Arab
    Arrow New York
    Sus
    mihaeladm

Data inscrierii: 17/06/2006

MesajTrimis: Duminica 02.08.2009 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    Japonia
    Sus
    avec avec

Data inscrierii: 27/08/2008

MesajTrimis: Luni 03.08.2009 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    bora bora
    Sus
    bebytza

Data inscrierii: 11/07/2008

MesajTrimis: Joi 07.01.2010 7:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    mi-am dorit foarte mult sa merg in jamaica, si visul mi s-a implinit. am fost in luna de miere acolo si e de vis!
    Sus
    mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008

MesajTrimis: Vineri 08.01.2010 10:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    dubai daca te tine portofelul, ca la ce malluri sunt acl Laughing au pana si partie de ski in mall cand afara sunt 40 grade Cool Very Happy
    MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 11:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    Da,da,vacanta visurilor mele,suna foarte tentant.Pai mereu am visat sa ajung in Ibiza,probabil si muzica pe care o ascult m-a influentat cat de cat,se zice ca aceasta insula nu doarme niciodata si ca daca ajungi acolo te distrezi la maxim.Hm..nu sunt o fire foarte petrecareata,insa imi place foarte mult sa stau la soare sa ma bronzez,imi place apa,asa ca orice om cu siguranta se va simti excelent acolo,dar sa nu uitam de monumentele istorice care merita vizitate.
    Sa vezi atata natura,frumusete,plajele acelea cu un nisip fin,apa aceea curata,nu ai cum sa nu visezi cu ochii deschisi.

pentru: http://www.paravion.ro/bilete-de-avion

Ultima modificare efectuata MoIrE la Duminica 07.02.2010 12:21 am, modificat de 2 ori in total
    Sus
    mik84

Data inscrierii: 15/04/2008

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    hehehe^ eu anul trecut am luat biletele de avion,cazarea dar n-am mai putut pleca Laughing
    Sus
    MoIrE

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    ^In Ibiza? Crying or Very sad off,cum sa nu mai poti pleca? Laughing Noi anul trecut vroiam sa mergem,dar eram cu masina si n-am mai ajuns pana in Spania,totusi este departe Ibiza,dar cu alta ocazie,cine stie

Data inscrierii: 15/04/2008

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    ^am fost f ocupata in perioada respectiva,eu aveam biletele luate din martie si pana la sf lui iunie cand trebuia sa plec au intervenit multe pe parcurs.poate ajung anul asta daca imi permite timpul ca o prietena se va muta pe perioada verii acolo.dar, in primul rand trebuie sa ajung in sardinia in septembrie la un festival.e musai
    Laughing
    Sus
    MoIrE

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 11:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    Super,eu anul asta sigur nu ajung,doar pana la Bulgari,vacanta de relaxare.
    Daca ajungi tu,sa-mi povestesti cum a fost Very Happy

Data inscrierii: 09/11/2006

MesajTrimis: Duminica 07.02.2010 12:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    In aprilie vreau sa vizitez ceva, Paris, Lisabona, Londra...o capitala europeana draguta. Acum depinde si de buget caci de exemplu Londra e mai scumpa decat Parisul iar Parisul este mai scump decat Lisabona si uite asa Smile ( cel putin asa am auzit de la pers. care au fost prin vacante in locurile respective ). Sa vad cati bani strang pana atunci. Smile

Cam asta e vacanta mea de vis din primavara asta, putin neconturata... Razz
    Sus
    scufitza_roshie_xxx

Data inscrierii: 28/08/2007

MesajTrimis: Joi 25.03.2010 8:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    luulu e aproape aprilie , pana la urma unde te duci?

Io daca as avea bani as merge la Londra sau Amsterdam.Dar cum deocamdata nu am...poate la vara Very Happy
    Sus
    miss_luulu

MesajTrimis: Marti 30.03.2010 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    ^ Paris Very Happy ! Plec in fix 2 saptamani incepand de azi.
    Sus
    scufitza_roshie_xxx

MesajTrimis: Joi 01.04.2010 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    distractie placuta, poate pui si niste poze cand te intorci Very Happy
    Sus
    MoIrE

MesajTrimis: Joi 01.04.2010 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    ^^distractie placuta

Da,sa pui pozeee Very Happy

Data inscrierii: 25/07/2007

MesajTrimis: Duminica 04.04.2010 8:18 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
    bebytza a scris:
    mi-am dorit foarte mult sa merg in jamaica, si visul mi s-a implinit. am fost in luna de miere acolo si e de vis!

superb. apropo: e adevarat ce se spune ca acolo creste marijuana in gradini cum cresc la noi papadiile? Shocked asa auziseram si....am ramas cam perplex.
    Sus
    Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    miss_luulu

MesajTrimis: Sambata 24.04.2010 12:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    M-am intors din Franta...dupa o vacanta prelungita, de fapt...am stat dublu fata de cat mi-am propus ! Deh, ce ti-e si cu Eyjafjallajokull Razz s-a gandit el sa erupa si sa emane nori de cenusa ! Uff... Dar a fost frumos Very Happy

Asa, next ideal trip: ... pai sper sa ajung si eu in vara- toamna pe la mare sau pe undeva. As vrea la mare in Croatia sau Grecia...da' parca nu prea ma incanta a doua optiune. Sau sa merg in Muntenegru, Serbia...ceva de genu' asta ! Exclus Bulgaria si Turcia Laughing Ideea e sa-mi revin financiar ca m-a uscat Paris-ul. Foarte scump orasul asta.
    Sus
    scufitza_roshie_xxx

MesajTrimis: Sambata 24.04.2010 11:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    bine ai re-venit,vrem poze!! Very Happy
    Sus
    daughter_of_the_moon

Data inscrierii: 02/08/2007

MesajTrimis: Sambata 05.06.2010 3:39 pm    Titlul subiectului: Re: Vacanta de vis Raspunde cu citat (quote)
    Aleckssa a scris:
    Unde va doriti sa mergeti in vacanta? Ce locuri exotice ati dori sa vizitati? Unde ar fi pentru voi vacanta perfecta?

Eu deja am doua optiuni....

2. Bora Bora

<-- piscinaaaaaa

Superb in Bora Bora! Shocked Very Happy Cool

MesajTrimis: Sambata 05.06.2010 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    ^pai cam da dar...dupa buget Laughing

Data inscrierii: 02/08/2007

MesajTrimis: Marti 08.06.2010 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    istanbul

Moderator

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Marti 08.06.2010 11:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
    As putea ucide pentru un loc in camera aia cu vedere spre atol. Twisted Evil
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Vacante si kefuri de pomina Data este GMT + 2 Ore
    Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
    Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
    Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
    Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu puteti vota in chestionarele din acest forum