| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
buburuzzzaaa
Data inscrierii: 19/12/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Miercuri 10.09.2008 6:29 pm Titlul subiectului: Un inger torturat |
|
|
| www.acasatv.ro imagini socante despre baietelul torturat de acea nenorocita.Nu am putut rezista sa il vad tot.Desi acewasta nenorocita ar merita pedeapsa pe viata daca cu moartea nu se poate unii sus pusi vor sa musamalizeze cazul.E strigator la cer.Din partea mea acea nemernica sa nu mai poata inchide ochii cate zile mai are fara sa ii apara imaginea acestui copil.Cei care au putere sa faca ceva vor cazu musamalizat.voi ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006 Mesaje: 4412 Locatie: Romania
|
Trimis: Miercuri 10.09.2008 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e ca ar trebui inchisa pe viata ca sa se chinuie in inchisoare, unde sa o bata alte detinute si sa o arda cu tigara sau alte asemenea chestii...DREPTATE _________________ ,,Toti cred ca pot controla totul, dar nu controleaza nimic.,,
  |
|
| Sus |
|
 |
cryss_wow

Data inscrierii: 20/01/2007 Mesaje: 793 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 11.09.2008 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Doamneee.. e posibil asa ceva?
toate au o limita, fiecare om e in felul lui, dar ce a facut femeia asta e strigator la cer !..oare mai poate dormi noaptea?
saracu..Dumnzeu sa-l odihneasca in pace..!
sadica asta era mama lui? _________________ http://crysswpw.hi5.com |
|
| Sus |
|
 |
mikeloyu

Data inscrierii: 19/05/2008 Mesaje: 4805
|
Trimis: Joi 11.09.2008 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Doamne, n-as fi crezut ca exista mama in stare de asa ceva! Dumnezeu, e sus si vede, nu doarme, are El grija de ea ! _________________ Common sense is like deodorant, those that need it most, don't use it!
Aboneaza-te la newsletter-ul Whooga si poti castiga o pereche de Ugg Boots!!! http://www.whooga-eu.co.uk/birh.asp?p=Newsletter&eref=mikeloy_87@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
vanilla_ninja

Data inscrierii: 20/02/2006 Mesaje: 2417
|
Trimis: Joi 11.09.2008 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
dude:|
nici macar animalele nu fac asa ceva q puii lor
si tousi, nebuna e dupa gratii?sau...
ca in bancul q tiganii:hai fah?cumparam medicamente k e copilul bolnav, sau facem altul?
altul,mancat-as..e mai ieftin asa
( _________________
http://visezdezor.blogspot.com/
 |
|
| Sus |
|
 |
MoIrE

Data inscrierii: 30/07/2006 Mesaje: 2721 Locatie: Buc
|
Trimis: Joi 11.09.2008 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt de acord cu inchisoare pe viata,pt. ca a constientizat fapta ei,stia ca toate astea or sa duca la ceva grav,insa nu cred ca o sa-i dea mai mult de 25 ani. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
simona82

Data inscrierii: 19/06/2008 Mesaje: 5569 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi 11.09.2008 9:15 am Titlul subiectului: |
|
|
incredibil!!! |
|
| Sus |
|
 |
alexia_blue

Data inscrierii: 02/07/2007 Mesaje: 2500 Locatie: intr-o lume care toata-i de vanzare...
|
Trimis: Joi 11.09.2008 9:59 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| mikeloyu a scris: | | Doamne, n-as fi crezut ca exista mama in stare de asa ceva! Dumnezeu, e sus si vede, nu doarme, are El grija de ea ! |
Nu era mama lui, statul i l-a dat in grija si asa e si mai grav. Se poate observa ca dau copiii pe mana tutoror psihopatilor si ca nu se mai intereseaza nimeni de soarta lor. Din partea mea sa nu mai iasa din inchisoare pana la sfarsitul zilelor, dar traim in Romania si...sigur o sa iasa mai repede decat ne putem imagina noi.  _________________ "Accept sa fiu ultimul om, daca a fi om inseamna a semana cu ceilalti." - Emil Cioran
 |
|
| Sus |
|
 |
buburuzzzaaa
Data inscrierii: 19/12/2007 Mesaje: 64
|
Trimis: Joi 11.09.2008 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| la tv a zis ca trebuia sa le faca mai multe controaLE anual asistentilor maternali,iar aceasta animala nu avea decat1 facut si ala de mantuiala.acest copil ajunsesesa nu se poata tine pe picioare si mergea sprijinindu-se de lucrurile din casa.Iar mai grav copii acestei femei stiau ce se intampla si nu au zis nimic pe motiv ca nu aveau relatii prea bune cu mama. |
|
| Sus |
|
 |
sleepibeauti Vizitator
|
Trimis: Joi 11.09.2008 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
GOD CE ORIBIL!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai puneti posturi de astea va rog! |
|
| Sus |
|
 |
brigitta

Data inscrierii: 03/04/2007 Mesaje: 414
|
Trimis: Vineri 12.09.2008 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| E dificil de spus ce a fost in capul acelei femei care a facu asa ceva sau mai bine zis a avut curaj de o asemenea fapta, dar cred ca orium pe fiecare dintre noi ne asteapta pedeapsa lui dumnezeu care nu va intarzia si e va afce dreptate |
|
| Sus |
|
 |
artdeco

Data inscrierii: 08/02/2005 Mesaje: 6356 Locatie: Thessaloniki, Greece
|
Trimis: Vineri 12.09.2008 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Doamne Fereste-ne de acesti demoni!!!
Auzisem de acest caz, dar nu vazusem acel copil cat de mult a fost torturat
Mama mea lucreaza la protectia copilului si mi-a spus ca e o agitatie infernala in sediul lor, inspectii peste inspectii la acte si alte controale psihologice pt asistenti m., s-au asistat luarea in grija a copiilor de asistentii maternali ... din cauza acestul caz de la Bistrita! Acum cand un copil avea nevoie de o afectiune, momentan nu se mai poate, din cauza nemernicei asteia care nu a avut suflet!
Parca numai la noi in Romania se intampla asa ceva, oricum cu greu vom ajunge ca in strainatate, ca un asistent maternal sa fie ca un adevarat parinte si nu doar sa ia copilul de dragul baniilor pe care ii ia (salariul), macar sa-i ofere ceva, si nu moartea !  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Corinusha

Data inscrierii: 13/12/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: Duminica 07.02.2010 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| despre ce era vorba ca nu am gasit pe site si aici nu etrecut cum trebuie linkul. mersi |
|
| Sus |
|
 |
|