Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
ce faci cand simti k nu mai are rost sa traiesti???
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> True story
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Zanardi

Data inscrierii: 07/12/2005

MesajTrimis: Miercuri 19.08.2009 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu ma uit la cutitul din bucatarie si prin cap imi rasuna o melodie de la My Dying Bride.
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Miercuri 19.08.2009 10:46 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ale* a scris:
pai...plangi cat ai chef..si incerci sa i crezi pe cei care iti zic ca o sa fie bine..pt ca au dreptate
profa mea de romana avea o vorba: " cand simti ca ai ajuns la fundul prapastiei, bucura-te..nu poti merge altundeva decat in sus"

Hmm...asta-i de retinut.
hypnos

Data inscrierii: 10/12/2005

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:07 pm    Titlul subiectului: Re: ce faci cand simti k nu mai are rost sa traiesti??? Raspunde cu citat (quote)
ionny90 a scris:
cand esti demoralizt/a, si crezi k viata nu mai are sens, cand iti vine sa plangi non stop, cand iti simti inima sfasiata in mii de bucatele .. cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe????

Mergi la razboi
ellisa

Data inscrierii: 25/10/2008

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:18 pm    Titlul subiectului: Re: ce faci cand simti k nu mai are rost sa traiesti??? Raspunde cu citat (quote)
hypnos a scris:
ionny90 a scris:
cand esti demoralizt/a, si crezi k viata nu mai are sens, cand iti vine sa plangi non stop, cand iti simti inima sfasiata in mii de bucatele .. cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe????

Mergi la razboi

Contra cui?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hypnos

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu conteaza contra cui te duci in razboi si acolo vei gasi motivatia sa traiesti
ellisa

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Gasesti motivatie sa traiesti omorandu-i pe altii?
Eu am crezut mereu ca omorandu-i pe altii nu inveti nic macar sa mori ..cu atat mai putin sa traiesti.
Dezvolta putin ideea ..te rog.Mi se pare cel putin interesanta.
Sus
hypnos

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
war means fear, ok ? fear is the motivation to stay alive.Ca sa nu-ti mai spun ca in momentul cand vezi http://img146.imageshack.us/i/iraqiwomanmissingleg.jpg/( WARNING GRAPHIC CONTENT ) si traiesti asa ceva ( tot era un topic pe aici de near death experiences ) nu o sa-ti mai arda de "cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe????"
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:49 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ellisa a scris:
Gasesti motivatie sa traiesti omorandu-i pe altii?

.
nu ii omori pe altii..te salvezi pe tine..depinde cum privesti problema

MesajTrimis: Joi 20.08.2009 5:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ale...Te salvezi pe tine si iesi invingator intr-o confruntare ce nu te priveste. Si cand confruntarea respectiva se termina( si ai trait..te-ai salvat)razboiul interior nu mai exista?
Inteleg ce zici Hypnos.. dar cred ca situatia prezentata de tine te face sa-ti dai seama ca vrei sa nu mori.. nu sa traiesti. Cunosc o multime de cazuri de oamenicare traiesc( adica respira si au activitate cerebrala) dar sunt morti spiritual. Razboiul cu sinele inca se duce..Cum te salvezi din razboiul personal?
Sus
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009

MesajTrimis: Luni 30.11.2009 9:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ma gandesc la persoanele care nu au c asa, nu au ce manca si... pana la urma, lor le merge mult mai rau si, totusi, putini s-au sinucis.

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever
Sus
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009

MesajTrimis: Marti 01.12.2009 8:19 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Dreama a scris:
ma gandesc la persoanele care nu au c asa, nu au ce manca si... pana la urma, lor le merge mult mai rau si, totusi, putini s-au sinucis.

pt k ei lupta. si le place viata oricum ar fii Very Happy

http://bianqqqa.blogspot.com/
Sus
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009

MesajTrimis: Marti 02.02.2010 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Alerg sau merg la sala si lovesc sacul pana nu mai pot respira Very Happy ori ma apuc de un proiect f greu si imi iau mintea de la probleme .
Sus
tzufy

Data inscrierii: 09/06/2008

MesajTrimis: Duminica 07.02.2010 11:23 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ellisa a scris:
Te salvezi pe tine si iesi invingator intr-o confruntare ce nu te priveste. Si cand confruntarea respectiva se termina( si ai trait..te-ai salvat)razboiul interior nu mai exista?

tocmai.. te salvezi din razboiul personal gasind o confruntare mai mare decat cea care ti-a declansat razboiul interior si iesind invingator din ea.

nu stiu daca ati citit in liceu "ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi", dar daca raspunsul e nu, va recomand sa o faceti. Smile

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Duminica 07.02.2010 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
bei un pahar de lapte cald si te culci Wink
Sus
marisoll

Data inscrierii: 21/04/2010

MesajTrimis: Miercuri 21.04.2010 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cand esti depresiv cel mai bine e sa aranjezi o vacanta cu prietenii,sa-ti indrepti atentia catre prieteni si sa faci schimbari majore in viata ta...va spun din propria experienta
Sus
little_termy
Moderator

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Miercuri 21.04.2010 7:22 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:

Stiu si eu bancul ala...e fff tare!
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Miercuri 21.04.2010 8:56 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
little_termy a scris:
Naie a scris:

Stiu si eu bancul ala...e fff tare!

Laughing
Sus
sorana2

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Luni 24.05.2010 3:26 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ionny90 a scris:
de-ar fi de la examen... dar din pacate nu-i de la asta.. zik k imi este greu cu stare depresiva pe care o am sa ma concentrez la invatat.. mc mult fetelor de sfaturi.. am facut tot ce mi-ati zis.. am iesit cu prietenele.. dar mereu imi vine sa plang.. si knd ma duc akasa... aceeasi stare

ionny,gandeste-te la cei care sunt in scaune cu rotile ,la cei orbi,care nu percep nici culoarea neagra si nu au vazut cerul in viata lor,la surdo-muti,la cei care fac citostatice pana le cade tot parul ,s.a.m.d.
Cel mai bine se iese din starea de depresie facand plimbari lungi in natura.Exista o perioada la inceputul lui septembrie ,cam cand apar asteniile de toamna ,cand daca te duci intr-o padure in orice zona, gasesti niste culori superbe:frunze verzi,amestecate cu frunze aurii,si cu cele ruginii,Este un peisaj superb care te imbie sa traiesti.Tu esti o fata frumoasa,tanara,ai tot viitorul in fata.Sa stii ca nu o sa te mai intalnesti cu varsta asta fara griji, pentruca incep examenele,o sa mergi la o faculta unde in sesiune trebuie sa inveti uneori si noaptea.Acum mai poti profita.La varsta ta,colindam muntii cu colegii si nici nu m-as fi gandit la asemenea lucruri.Cei drept ca la trupa care eram atunci nici nu stiam ca exista viata fara rost.Cred ca am fost pe mai mult de jumatate din muntii de la noi.Sa vezi ce sooooper este Ceahlaul cu niste privelisti care te imbie la viata,ca sa nu mai vorbesc de muntii Rodnei,Jepii din Bucegi cu nenumarate cabane,etc,daca as scrie totul mi-ar trebui zeci de pagini.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> True story Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum