| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Zanardi
Data inscrierii: 07/12/2005 Mesaje: 546 Locatie: In masina mea de curse, neagra, cu #66
|
Trimis: Miercuri 19.08.2009 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma uit la cutitul din bucatarie si prin cap imi rasuna o melodie de la My Dying Bride. _________________ Blogul meu |
|
| Sus |
|
 |
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009 Mesaje: 712
|
Trimis: Miercuri 19.08.2009 10:46 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| ale* a scris: | pai...plangi cat ai chef..si incerci sa i crezi pe cei care iti zic ca o sa fie bine..pt ca au dreptate
profa mea de romana avea o vorba: " cand simti ca ai ajuns la fundul prapastiei, bucura-te..nu poti merge altundeva decat in sus" |
Hmm...asta-i de retinut. _________________ "In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare “ Frederic Beigbeder |
|
| Sus |
|
 |
hypnos

Data inscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 551 Locatie: sala de forta/Europe/Middle East/Qua Patet Orbis
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:07 pm Titlul subiectului: Re: ce faci cand simti k nu mai are rost sa traiesti??? |
|
|
| ionny90 a scris: | | cand esti demoralizt/a, si crezi k viata nu mai are sens, cand iti vine sa plangi non stop, cand iti simti inima sfasiata in mii de bucatele .. cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe???? |
Mergi la razboi _________________ Even though I walk through the valley of the shadow of death I fear no evil;Train for War, Fight to Win, Defeat our Nation’s Enemies;Pia Fidelis;Who Dares Wins;First In ! No Guts , No Glory ! |
|
| Sus |
|
 |
ellisa
Data inscrierii: 25/10/2008 Mesaje: 268
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:18 pm Titlul subiectului: Re: ce faci cand simti k nu mai are rost sa traiesti??? |
|
|
| hypnos a scris: | | ionny90 a scris: | | cand esti demoralizt/a, si crezi k viata nu mai are sens, cand iti vine sa plangi non stop, cand iti simti inima sfasiata in mii de bucatele .. cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe???? |
Mergi la razboi |
Contra cui? |
|
| Sus |
|
 |
hypnos

Data inscrierii: 10/12/2005 Mesaje: 551 Locatie: sala de forta/Europe/Middle East/Qua Patet Orbis
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu conteaza contra cui te duci in razboi si acolo vei gasi motivatia sa traiesti _________________ Even though I walk through the valley of the shadow of death I fear no evil;Train for War, Fight to Win, Defeat our Nation’s Enemies;Pia Fidelis;Who Dares Wins;First In ! No Guts , No Glory ! |
|
| Sus |
|
 |
ellisa
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gasesti motivatie sa traiesti omorandu-i pe altii?
Eu am crezut mereu ca omorandu-i pe altii nu inveti nic macar sa mori ..cu atat mai putin sa traiesti.
Dezvolta putin ideea ..te rog.Mi se pare cel putin interesanta. |
|
| Sus |
|
 |
hypnos

|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
war means fear, ok ? fear is the motivation to stay alive.Ca sa nu-ti mai spun ca in momentul cand vezi http://img146.imageshack.us/i/iraqiwomanmissingleg.jpg/( WARNING GRAPHIC CONTENT ) si traiesti asa ceva ( tot era un topic pe aici de near death experiences ) nu o sa-ti mai arda de "cand toata lumea iti arunca clisee de genul.. o sa fie bine, va trece....... Cum faci sa fie bine si sa treci mai departe????" _________________ Even though I walk through the valley of the shadow of death I fear no evil;Train for War, Fight to Win, Defeat our Nation’s Enemies;Pia Fidelis;Who Dares Wins;First In ! No Guts , No Glory ! |
|
| Sus |
|
 |
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006 Mesaje: 3330
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:49 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| ellisa a scris: | Gasesti motivatie sa traiesti omorandu-i pe altii?
. | nu ii omori pe altii..te salvezi pe tine..depinde cum privesti problema _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ellisa
|
Trimis: Joi 20.08.2009 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ale...Te salvezi pe tine si iesi invingator intr-o confruntare ce nu te priveste. Si cand confruntarea respectiva se termina( si ai trait..te-ai salvat)razboiul interior nu mai exista?
Inteleg ce zici Hypnos.. dar cred ca situatia prezentata de tine te face sa-ti dai seama ca vrei sa nu mori.. nu sa traiesti. Cunosc o multime de cazuri de oamenicare traiesc( adica respira si au activitate cerebrala) dar sunt morti spiritual. Razboiul cu sinele inca se duce..Cum te salvezi din razboiul personal? |
|
| Sus |
|
 |
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009 Mesaje: 829 Locatie: streets of philadelphia
|
Trimis: Luni 30.11.2009 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma gandesc la persoanele care nu au c asa, nu au ce manca si... pana la urma, lor le merge mult mai rau si, totusi, putini s-au sinucis. _________________

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever |
|
| Sus |
|
 |
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009 Mesaje: 1000 Locatie: Pe aici <3
|
Trimis: Marti 01.12.2009 8:19 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Dreama a scris: | | ma gandesc la persoanele care nu au c asa, nu au ce manca si... pana la urma, lor le merge mult mai rau si, totusi, putini s-au sinucis. |
pt k ei lupta. si le place viata oricum ar fii  _________________ Eu sunt eu :-j ... Daca nu`ti convine..Nu ma lua in seama.
http://bianqqqa.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Printzi

Data inscrierii: 21/07/2009 Mesaje: 338
|
Trimis: Marti 02.02.2010 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Alerg sau merg la sala si lovesc sacul pana nu mai pot respira ori ma apuc de un proiect f greu si imi iau mintea de la probleme . |
|
| Sus |
|
 |
tzufy
Data inscrierii: 09/06/2008 Mesaje: 233
|
Trimis: Duminica 07.02.2010 11:23 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| ellisa a scris: | | Te salvezi pe tine si iesi invingator intr-o confruntare ce nu te priveste. Si cand confruntarea respectiva se termina( si ai trait..te-ai salvat)razboiul interior nu mai exista? |
tocmai.. te salvezi din razboiul personal gasind o confruntare mai mare decat cea care ti-a declansat razboiul interior si iesind invingator din ea.
nu stiu daca ati citit in liceu "ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi", dar daca raspunsul e nu, va recomand sa o faceti.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Duminica 07.02.2010 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
bei un pahar de lapte cald si te culci  |
|
| Sus |
|
 |
marisoll
Data inscrierii: 21/04/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Miercuri 21.04.2010 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cand esti depresiv cel mai bine e sa aranjezi o vacanta cu prietenii,sa-ti indrepti atentia catre prieteni si sa faci schimbari majore in viata ta...va spun din propria experienta |
|
| Sus |
|
 |
little_termy Moderator
Data inscrierii: 27/07/2009 Mesaje: 1216 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Miercuri 21.04.2010 7:22 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Naie a scris: | bei un pahar de lapte cald si te culci  |
Stiu si eu bancul ala...e fff tare! _________________ O sa fiu in apele mele cand o sa-mi cumpar un ocean. |
|
| Sus |
|
 |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Miercuri 21.04.2010 8:56 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| little_termy a scris: | | Naie a scris: | bei un pahar de lapte cald si te culci  |
Stiu si eu bancul ala...e fff tare! |
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana2
Data inscrierii: 07/09/2009 Mesaje: 977
|
Trimis: Luni 24.05.2010 3:26 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| ionny90 a scris: | | de-ar fi de la examen... dar din pacate nu-i de la asta.. zik k imi este greu cu stare depresiva pe care o am sa ma concentrez la invatat.. mc mult fetelor de sfaturi.. am facut tot ce mi-ati zis.. am iesit cu prietenele.. dar mereu imi vine sa plang.. si knd ma duc akasa... aceeasi stare |
ionny,gandeste-te la cei care sunt in scaune cu rotile ,la cei orbi,care nu percep nici culoarea neagra si nu au vazut cerul in viata lor,la surdo-muti,la cei care fac citostatice pana le cade tot parul ,s.a.m.d.
Cel mai bine se iese din starea de depresie facand plimbari lungi in natura.Exista o perioada la inceputul lui septembrie ,cam cand apar asteniile de toamna ,cand daca te duci intr-o padure in orice zona, gasesti niste culori superbe:frunze verzi,amestecate cu frunze aurii,si cu cele ruginii,Este un peisaj superb care te imbie sa traiesti.Tu esti o fata frumoasa,tanara,ai tot viitorul in fata.Sa stii ca nu o sa te mai intalnesti cu varsta asta fara griji, pentruca incep examenele,o sa mergi la o faculta unde in sesiune trebuie sa inveti uneori si noaptea.Acum mai poti profita.La varsta ta,colindam muntii cu colegii si nici nu m-as fi gandit la asemenea lucruri.Cei drept ca la trupa care eram atunci nici nu stiam ca exista viata fara rost.Cred ca am fost pe mai mult de jumatate din muntii de la noi.Sa vezi ce sooooper este Ceahlaul cu niste privelisti care te imbie la viata,ca sa nu mai vorbesc de muntii Rodnei,Jepii din Bucegi cu nenumarate cabane,etc,daca as scrie totul mi-ar trebui zeci de pagini. |
|
| Sus |
|
 |
|