| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008 Mesaje: 1675 Locatie: Iasi
|
Trimis: Duminica 15.11.2009 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa patesc si eu de multe ori, eu niciodata cand visez nu vad fetele oamenilor din vis nu stiu de ce si cand cunosc o persoana noua am senzatia ca o mai stiu parca de undeva  _________________ "Daca gasesti un drum fara obstacole probabil drumul acela nu duce nicaieri" John Kennedy
http://www.flickr.com/photos/48923986@N08/sets/72157623636551775/ |
|
| Sus |
|
 |
lry

Data inscrierii: 11/11/2009 Mesaje: 658
|
Trimis: Vineri 20.11.2009 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
am visat k veneau dupa mine preturile mici de la plus  |
|
| Sus |
|
 |
ionny90

Data inscrierii: 19/02/2009 Mesaje: 2369 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vineri 20.11.2009 7:58 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| lry a scris: | am visat k veneau dupa mine preturile mici de la plus  |
ce amuzant _________________ http://ionnysworld.blogspot.com/
If You Could Live Forever...What Would You Live For? |
|
| Sus |
|
 |
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008 Mesaje: 3231 Locatie: Capitala Romaniei
|
Trimis: Vineri 20.11.2009 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
recent, m-am uitat la un film inainte sa adorm...in film era o tipa ce murise din cauza ca ii inghetase inima si toata noaptea am visat ca aveam un bebe si ii inghetase inima, ma chinuiam sa il duc la doctor, stiam ca se va face bine....oribil vis, toata noaptea m-a chinuit  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 6889 Locatie: roman
|
Trimis: Luni 23.11.2009 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am visat-o azi noapte pe simona82. cica era cantareata si m-am trezit exact in momentul in care melodia ei era difuzata la tv  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009 Mesaje: 829 Locatie: streets of philadelphia
|
Trimis: Luni 23.11.2009 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am visat ca ne-a adus un test la biologie si am luat 8,60 parca...si nu eram multumita,pt ca nu mi-o corectase bine Oricum,maine ne aduce testele,deci sa vad ce nota voi lua!Oare se adevereste?O sa vedem.Nu cred.  _________________

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever |
|
| Sus |
|
 |
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009 Mesaje: 712
|
Trimis: Duminica 29.11.2009 10:29 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Dreama a scris: | Am visat ca ne-a adus un test la biologie si am luat 8,60 parca...si nu eram multumita,pt ca nu mi-o corectase bine Oricum,maine ne aduce testele,deci sa vad ce nota voi lua!Oare se adevereste?O sa vedem.Nu cred.  |
Ai avut un astfel de vis din cauza faptului ca esti stresata in legatura cu acest test...nu neaparat ca vei lua aceasta nota si vei fi nemultumita. _________________ "In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare “ Frederic Beigbeder |
|
| Sus |
|
 |
Dreama

Data inscrierii: 27/09/2009 Mesaje: 829 Locatie: streets of philadelphia
|
Trimis: Vineri 04.12.2009 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu nu sunt stresata... pt ca stiu ca facusem de nota 10, si oricum chiar daca n-as fi facut...apropo nici pana acum nu l-a adus
nu imi mai amintesc ce am visat... sigur visam, dar de multe ori nu ne amintim si spunem "nu am visat nimic". that's wrong...  _________________

R.I.P James Bulger& Brittany Murphy - In our heart forever |
|
| Sus |
|
 |
Corinusha

Data inscrierii: 13/12/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: Duminica 07.02.2010 6:01 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| artdeco a scris: | Cum au fost explicate visele ?
O analiza mai atenta a viselor arata ca acestea sunt de mai multe feluri :
- unele, destul de rare, sunt clare, coerente, inteligibile ;
- altele, desi coerente si cu un sens aparent, prin continutul lor curios si
surprinzator impiedica raportarea lor la viata reala ;
- in sfarsit, exista vise incoerente, lipsite de sens, care par a nu-si avea
originea in viata individului, in experienta lui interioara, ci intr-o parte
straina si necunoscuta lui.
Daca primele sunt determinate mai ales de exercitiile exterioare, celelalte isi au cauzele in insesi excitatiile psihice. Sursa lor primara o constituie inconstientul individului, dorintele lui refulante, reprimate, care fermenteaza profunzimea si intimitatea acestuia, fiind incompatibile cu constiinta. Asa incat, la un moment dat, datorita, pe de o parte, slabirii temporare a Eului, iar pe de alta parte, reactivarii formatiuniilor subconstiente si inconstiente ale psihicului, trebuintele si dorintele refulate se exprima si uneori se satisfac, sub o forma deghizata, temporar in vis. In cele mai multe cazuri tendintele si dorintele refulate dateaza din copilarie. Visul reduce deci tensiunile psihice. In caz contrar, prin cresterea excesiva a acestor tensiuni se ajunge la angoasa, nevroze. |
wow, asta e reproducerea exacta din cursul meu de fundamente ale psihologie. si nu, nu am deja-vu. am verificat
bur, asa e, cel putin asa explica Freud visele. |
|
| Sus |
|
 |
Corinusha

|
Trimis: Luni 08.02.2010 6:39 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| anduza77 a scris: | | am visat acuma 2 nopti ca eram la inchisoare si eram surda, iar celula mea avea un geam cu vedere la centura orasului in care stau si cand m-am uitat pe geam am vazut-o pe o fata ce are vreo 13 ani fiica-sa la jandarmerita care ne pazea noua liceul , si fata se plimba cu un ghiozdan in spate singura pe centura, era ceata eu o strigam de pe geamul inchisorii dar ea nu ma auzea, parea ca cineva i-a scos creierul, mergea doar inainte cu privirea fixa nu se ferea de masinilie care treceau. (tin sa precizez ca pe fata aia am vazut-o o singura data in viata mea si nu mi-a placut deloc de ea ca e prea increzuta, iar langa centura orasului meu nu e nicio inchisoare) |
stiu ca n-are legatura cu topicul, dar am vazut ca esti din tg-mures si ca ai terminat la unirea si ma gandesc ca poate...te cunosc. acolo am terminat si eu anul trecut... ti-as cere idul da nu pot sa-ti trimit mesaj privat. graal, ma ajuti aici putin? mersi |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 1036 Locatie: targu mures
|
Trimis: Luni 08.02.2010 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am terminat acum 2 ani, daca ai fost la filo exista o sansa se te stiu, la ce ai fost? |
|
| Sus |
|
 |
Corinusha

|
Trimis: Duminica 14.02.2010 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
^ la stiinte ale naturii si am terminat anul trecut.
ti-as fi dat un pm, da nu pot... |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
|
Trimis: Marti 16.02.2010 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ah atunci nu cred ca te stiu, stai sa ma gandesc daca stiam pe cineva de la voi din clasa, ai avut o Patricia in clasa? |
|
| Sus |
|
 |
lry

Data inscrierii: 11/11/2009 Mesaje: 658
|
Trimis: Luni 12.04.2010 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
de 4 zile tot visez cutremur ...si cutremur maare
ce bani oi castiga?  |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
|
Trimis: Luni 19.04.2010 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am visat acum 2 nopti ca aveam o sora bebelus, o colega mi-a spus ca atunci cand visezi bebelusi o sa ti se intample ceva rau ..si aseara cand ma intorceam acasa s-au luat niste tigani dupa mine cand am coborat din autobuz. Am avut noroc ca am mai gasit un magazin deschis, am intrat in magazin si mi-am sunat parintii sa vina dupa mine. |
|
| Sus |
|
 |
minutul28
Data inscrierii: 24/04/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sambata 24.04.2010 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu visez un copil care nu e al meu...si trebuie sa am eu grija de el...am avut multe vise cu acest copil in fasa... copilul ori e mort ori moare in majoritatea viselor... ce inseamna? |
|
| Sus |
|
 |
|