Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Help! Gelozia se poate trata?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Ea despre el
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anduza77

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Luni 28.12.2009 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Bine Laughing acuma sa presupunem ca ne referim la oameni care au toate rotitele la locul lor Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Iooanna

Data inscrierii: 04/02/2009

MesajTrimis: Marti 29.12.2009 1:07 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
Iooanna a scris:
"blonda" e intr-adevar"blonda".deocamdata,din felul in care procedezi tu nu reiese decat ca esti un frustrat,dat la o parte din cercurile baietilor,care cauta refugiu in forumurile pt femei....

vleau la maaaaa, baietii ma bateeeeeee, ie rai cu mineeeee, snif snif Crying or Very sad

vreo fata miloasa ceva, dispusa sa ma ia in brate si sa ma apare de rai? Cool

subtil.imi place cum,si de unde pana unde mi-ai selectat cuvintele.de data asta chiar ai dat dovada de o finete profunda.bravo!
Sus
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Marti 29.12.2009 2:50 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Iooanna a scris:
subtil.imi place cum,si de unde pana unde mi-ai selectat cuvintele.de data asta chiar ai dat dovada de o finete profunda.bravo!

o intamplare norocoasa parol Embarassed
Sus
alex_cris7

Data inscrierii: 29/12/2009

MesajTrimis: Marti 29.12.2009 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ca sa ma bag si eu in seama....gelozia nu are limite si nici tratament sigur... ar fi timpul si increderea...dar uneori nici macar astea nu sunt .... In dragoste nu trebuie sa existe gelozie extrema in nici un fel... poate doar tachinari si mici jocuri... gelozia extrema deranjeaza si duce la ce e mai rau.
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Marti 29.12.2009 2:24 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
alex_cris7 a scris:
ca sa ma bag si eu in seama....gelozia nu are limite si nici tratament sigur... ar fi timpul si increderea...dar uneori nici macar astea nu sunt .... In dragoste nu trebuie sa existe gelozie extrema in nici un fel... poate doar tachinari si mici jocuri... gelozia extrema deranjeaza si duce la ce e mai rau.

Off topic: citeste mesajul de la mine. Pe acest forum exista niste reguli si trebuie respectate. Una dintre cele mai importante este ca: nu se accepta reclama la alte forumuri. Ori iti schimbi semnatura electronica ori iti sterg tot ce postezi si iti blochez si contul
Sus
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007

MesajTrimis: Marti 29.12.2009 11:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ioana se zice ca daca esti asa geloasa nu ai incredere in tine. trebuie sa ai incredere in tine si sa faci in asa fel incat sa nu caute in alta parte, dar daca te preocupata mai mult daca s-a uitat la una sau la alta cu siguranta o sa se ajunge undeva nu foarte placut pt tine.
Asa ca ai incredere in atuurile tale si foloseste-le, fa in asa fel incat sa ii oferi linistea si iubirea de care are nevoie.
Sus
Iooanna

Data inscrierii: 04/02/2009

MesajTrimis: Joi 31.12.2009 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc pentru sfat sweetygirlevil!
Sus
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007

MesajTrimis: Vineri 01.01.2010 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Npc. Very Happy
Sus
andra ioana diana

Data inscrierii: 20/08/2008

MesajTrimis: Vineri 22.01.2010 11:53 pm    Titlul subiectului: hy Raspunde cu citat (quote)
nu stiu ce e cu gelozia asta....am un prieten de 3 ani, il iubesc foarte mult,dar sunt foarte geloasa. poate ca mi-a tradat increderea intr-un moment din viata noastra de cand suntem impreuna, poate chiar cand aveam mare incredere il el, doar asa imi explic de ce nu pot avea incredere. orice gest pe care il face in prezenta unei alte fete, ca vorbeste cu ea, ca o priveste...ma inebuneste ! da sunt de acord...gelozia nu e buna. scria undeva ca daca esti geloasa inseamna ca nu iubesti. nu sunt obsedata de el, poate sunt geloasa pe el pentru faptul ca m-ar putea lasa vreodata pentru alta, ca ar putea sa se indragosteasca de alta etc
Sus
andra ioana diana

Data inscrierii: 20/08/2008

MesajTrimis: Sambata 23.01.2010 12:11 am    Titlul subiectului: hy Raspunde cu citat (quote)
ai perfecta dreptate Iooanna, la fel sunt si eu. inteleg ca nu e bine ce fac, ca nu e bine cum reactionez, dar nu pot sa ma opun si sa zic stop. asta simt, asta gandesc, asta fac !
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Sambata 23.01.2010 7:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Gelozia asta....ii boala grea Laughing Laughing Smile)
gabitzabb

Data inscrierii: 28/01/2010

MesajTrimis: Joi 28.01.2010 2:22 pm    Titlul subiectului: .... Raspunde cu citat (quote)
si eu am o relatie de 8 luni si ne iubim foarte mult.desi la prima vedere suntem firi opuse,ne certam des si ne impacam la fel de repede.insa cum am inaintat in relatie a devenit mai gelos incat mi-a rupt toate cd-urile cu poze cu tovarasi si fosti prieteni,pozele cu ei din album,cartela d telefon incat sa nu mai am nr de tel decat de la rude si prietene,dar si id de mess.de asemenea nu mai am multe prietene pt k nu prea puteam iesi fara el.acum a inceput sa ma lase sa ma mai duc la o prietena dar acum nu mai sunt eu obisnuita fara el.cand am fost in italia,un baiat mi-a pus mana pe fund in timp ce el faca poze si a vrut sa-l bata.exagereaza uneori..si totusi...ne intelegem bine,oricat d mare e gelozia lui.
Sus
Ina88

MesajTrimis: Vineri 29.01.2010 5:03 pm    Titlul subiectului: Re: .... Raspunde cu citat (quote)
gabitzabb a scris:
si eu am o relatie de 8 luni si ne iubim foarte mult.desi la prima vedere suntem firi opuse,ne certam des si ne impacam la fel de repede.insa cum am inaintat in relatie a devenit mai gelos incat mi-a rupt toate cd-urile cu poze cu tovarasi si fosti prieteni,pozele cu ei din album,cartela d telefon incat sa nu mai am nr de tel decat de la rude si prietene,dar si id de mess.de asemenea nu mai am multe prietene pt k nu prea puteam iesi fara el.acum a inceput sa ma lase sa ma mai duc la o prietena dar acum nu mai sunt eu obisnuita fara el.cand am fost in italia,un baiat mi-a pus mana pe fund in timp ce el faca poze si a vrut sa-l bata.exagereaza uneori..si totusi...ne intelegem bine,oricat d mare e gelozia lui.

Parerea mea e urmatoarea: e anormal ca ti-a rupt pozele si cd`urile..si toate amintirile tale din TRECUT. Alea fac parte..din perioada cand nu-l cunosteai pe el...a reactionat prea total.Cat despre nr de tel....ca te-a pus sa ti-l schimbi sau ce-a afcut....nu prea pot sa ma pronunt, dar in cazul in care erai sunata intr-una de diversi baieti..cu diverse oferte, propuneri si invitatii e normal ca a reactionat asa. Intr-un fel te inteleg....si prietenul meu cu care sunt de doi ani si jumatate e exgerat de gelos. Nici eu n-am treaba cu alti baieti, singurele tangente cu persoane masculine sunt colegii.... Observ ca nu-i prea convine cand ma suna vreun coleg, dar asta e.... SI eu aveam o perioada in care ieseam numai cu el. Numai facultate..si cu el. In rest..nimeni si nimic. Ajunsesem sa fiu putin dependenta de el, dar avand in vedere unele despartiri Laughing ...in care eu ieseam cu fetele....am inceput sa raman si langa ele dupa impacare....si sa fac diverse activitati si cu fetele.
andutzu

Data inscrierii: 05/02/2010

MesajTrimis: Sambata 06.02.2010 12:15 am    Titlul subiectului: Re: .... Raspunde cu citat (quote)
gabitzabb a scris:

e adevarat ca omu' are derapaje, dar pe ala era normal sa-l bata, doar nu te-asteptai sa stea sa se uite...
Sus
lencik86

Data inscrierii: 05/01/2010

MesajTrimis: Duminica 07.02.2010 1:52 pm    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
Nu cred ca GELOZIA se poate vindeca. Este o problema majora si afecteaza enorm integritataea cuplului. Singura sansa de a ameliora gelozia este sa nu dam motive celuilalt ca sa fie gelos
Naie

MesajTrimis: Duminica 07.02.2010 9:06 pm    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
lencik86 a scris:
Nu cred ca GELOZIA se poate vindeca. Este o problema majora si afecteaza enorm integritataea cuplului. Singura sansa de a ameliora gelozia este sa nu dam motive celuilalt ca sa fie gelos

Vorbesti prostii, gelozia e o stare de spirit, tine de sentimente nu de ratiune ca sa o combati cu argumente, articole din reviste, sau un regim cu putine calorii

pur si simplu ASA SIMTE INDIVIDUL GELOS! Daca nu are motive , inventeaza sau interpreteaza lucruri inofensive, mereu se gandeste la la cea mai proasta varianta, ca partenerul nu ar rezista avansului altora! De obicei gelosii sunt SI INFIDELI, EI NU REZISTA si stiu ca nu pot rezista, si gandesc ca si partenerul e la fel de slab si pofticios si la prima ocazie PAC, A PUS-O CU PRIMUL/A!

E vorba de comportament psihotic si isi otraveste singur viatza si pe a lui si pe a partenerului! De multe ori partenerul se simte asfixiat de gelozie si simte ca se imbolnaveste daca mai continua cu nebunul/a! Si d-abia atunci il lasa, ca reactie de autoaparare!
Dar atunci incepe alt tambalau, cu gelosul/a dupa el cu galagie si lacrimi si promisiuni si juraminte ca nu poate trai fara el/ea, ca moare, se omoara, o omoara .....

e vorba de o boala psihca, ca mitomania, cleptomania, .... nu se poate opri sa nu simta neincrederea asta maladiva in partener Wink
Sus
crina01

Data inscrierii: 03/01/2009

MesajTrimis: Luni 08.02.2010 8:22 am    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
lencik86 a scris:
Nu cred ca GELOZIA se poate vindeca.

Ai dreptate.
Sus
Ina88

MesajTrimis: Marti 09.02.2010 12:21 am    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
lencik86 a scris:

Ceea ce pt nu-i un motiv pt altcineva ar putea fi.
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Joi 11.02.2010 3:29 pm    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
lencik86 a scris:

Vorbesti prostii, gelozia e o stare de spirit, tine de sentimente nu de ratiune ca sa o combati cu argumente, articole din reviste, sau un regim cu putine calorii

pur si simplu ASA SIMTE INDIVIDUL GELOS! Daca nu are motive , inventeaza sau interpreteaza lucruri inofensive, mereu se gandeste la la cea mai proasta varianta, ca partenerul nu ar rezista avansului altora! De obicei gelosii sunt SI INFIDELI, EI NU REZISTA si stiu ca nu pot rezista, si gandesc ca si partenerul e la fel de slab si pofticios si la prima ocazie PAC, A PUS-O CU PRIMUL/A!

E vorba de comportament psihotic si isi otraveste singur viatza si pe a lui si pe a partenerului! De multe ori partenerul se simte asfixiat de gelozie si simte ca se imbolnaveste daca mai continua cu nebunul/a! Si d-abia atunci il lasa, ca reactie de autoaparare!
Dar atunci incepe alt tambalau, cu gelosul/a dupa el cu galagie si lacrimi si promisiuni si juraminte ca nu poate trai fara el/ea, ca moare, se omoara, o omoara .....

e vorba de o boala psihca, ca mitomania, cleptomania, .... nu se poate opri sa nu simta neincrederea asta maladiva in partener Wink

mi-e oarecum sa recunosc, dar ma regasesc printre randuri. bine, eu nu mi-o pun cu primul, nici cu urmatorul si nici nu-s chiar nebuna Laughing , dar am asa o fixatie, si daca n-am motiv sa fiu geloasa gasesc. si chestia asta ne termina psihic si pe mine si pe el. imi doresc sa fiu mai relaxata, mai degajata, dar parca nu pot. mereu ma supar din ceva.

MesajTrimis: Vineri 12.02.2010 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cati ani ai tu Tzontzonici? Rolling Eyes
Sus
Zanardi

Data inscrierii: 07/12/2005

MesajTrimis: Sambata 13.02.2010 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
vreo op'spe.
tzontz 5onici

MesajTrimis: Duminica 14.02.2010 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cam pe acolo. stiu, stiu, mai tre sa cresc Rolling Eyes

MesajTrimis: Duminica 14.02.2010 11:39 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
tzontz 5onici a scris:
cam pe acolo. stiu, stiu, mai tre sa cresc Rolling Eyes

in gelozie? Doamne fereste, nu! Razz
Sus
tzontz 5onici

MesajTrimis: Luni 15.02.2010 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing

Data inscrierii: 10/02/2005

MesajTrimis: Joi 01.04.2010 2:45 pm    Titlul subiectului: Re: Help! Gelozia se poate trata? Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
i

Naie, multe ai mai scris pe forumul asta, dar in sfarsit gasesc si eu ceva cu care sa fiu de-acord cu tine. O persoana geloasa nu numai ca isi otraveste viata pe al lui, pe a partenerului dar si pe cea a celor din jurul partenerului. Am de-a face cu o astfel de persoana f geloasa. Simt cum creeaza o atitudine frustranta sau nici nu stiu cum sa o numesc, poate otravitoare e mai potrivit, care te mananca din exterior spre interior. Telefoane, urmariri, asteptari... E vorba despre prietena unuia dintre colegii mei....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Ea despre el Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 5 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum