| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
bootylicious

Data inscrierii: 19/08/2005 Mesaje: 562 Locatie: Everywhere...:)
|
Trimis: Vineri 19.01.2007 8:33 pm Titlul subiectului: Despre sexul oral |
|
|
Ce parere aveti despre fetele care inghit sperma?Ati facut ?? Ati face??? Daca da cum e ... Chiar sunt curioasa  |
|
| Sus |
|
 |
grasp

Data inscrierii: 26/11/2006 Mesaje: 333
|
Trimis: Vineri 19.01.2007 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema asta tine de fiecare in parte, de preferintele fiecaruia
e un subiect tabu ce-i drept, si fii sigura ca nimeni nu o sa-ti rasp daca a facut asha ceva sau nu
unii pot sa o considere o perversiune, altii o pot considera ceva normal, altii nu dau importanta.....insa la fel ca orice altceva, nu tine de nici un criteriu astfel incat sa poate fi condamnat sau promovat........e optiunea fiecaruia
eu, una, nu am incercat, nu neaparat ca mi se pare ceva scarbos, dar nu s-a pus niciodata problema si nu s-a ajuns niciodata la o astfel de situatie
oricum, am inteles ca sperma e sanatoasa, atat pt piele cat si pt organism....asha ca go girls (joking) |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Vineri 19.01.2007 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, asa e nici eu nu ma astept la prea multe rasp dar am incercat si eu  |
|
| Sus |
|
 |
grasp

|
Trimis: Vineri 19.01.2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
ei oricum, fii sigura ca raspunsuri o sa fie, si presimt ca o sa se faca si multe mishtouri  |
|
| Sus |
|
 |
corco_deea

Data inscrierii: 25/12/2005 Mesaje: 2291 Locatie: MH
|
Trimis: Sambata 20.01.2007 8:13 am Titlul subiectului: Re: Despre sexul oral |
|
|
| bootylicious a scris: | Ce parere aveti despre fetele care inghit sperma?Ati facut ?? Ati face??? Daca da cum e ... Chiar sunt curioasa  | daca esti curioasa sa stii cum e...de ce nu incerci? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Sambata 20.01.2007 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai de ce nu incerci tu si imi spui si mie??  |
|
| Sus |
|
 |
ella16

Data inscrierii: 28/06/2005 Mesaje: 5386
|
Trimis: Sambata 20.01.2007 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fetele care o fac sunt dezinhibate sau sunt obisnuite  _________________ C15: http://www.facebook.com/ella89avon Profita acum de oportunitatea de cariera Avon! Solicita sa devii reprezentant si afla care sunt beneficiile!
Make-up is self expression! www.ellasuchardine.blogspot.com |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Sambata 20.01.2007 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am intrebat ce parere ai de cele care o fac sau daca e cineva care a facut,nu cine face...  |
|
| Sus |
|
 |
andy_master

Data inscrierii: 25/10/2006 Mesaje: 143 Locatie: Sud Romania, sud Bucuresti, ghinion Pantelimon
|
Trimis: Duminica 21.01.2007 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar putea sa ne povesteasca Amadeuss despre aceasta experientza  _________________ Fiecare dintre noi suntem frumoshi dintr-un anumit punct de vedere...dar eu sunt frumos din toate punctele de vedere!!!
 |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Marti 23.01.2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda asa cum am preconizat fetele nu prea vor sa vb despre asta...  _________________ Iubeste-ma cand o merit cel mai putin;atunci am nevoie cel mai mult... |
|
| Sus |
|
 |
bitter_symphony

Data inscrierii: 26/10/2006 Mesaje: 146 Locatie: in the far East..
|
Trimis: Marti 23.01.2007 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bootylicious a scris: | | Eu am intrebat ce parere ai de cele care o fac sau daca e cineva care a facut,nu cine face... |
Copii nu te inghit pe tine, dar tu inghiti copii..  _________________
"We still get those kind of cats coming out to our shows. Once you're into it, you're into it for a lifetime" - Dimebag Darrell |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Marti 23.01.2007 11:30 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| bitter_symphony a scris: | | bootylicious a scris: | | Eu am intrebat ce parere ai de cele care o fac sau daca e cineva care a facut,nu cine face... |
Copii nu te inghit pe tine, dar tu inghiti copii..  |
Funny  _________________ Iubeste-ma cand o merit cel mai putin;atunci am nevoie cel mai mult... |
|
| Sus |
|
 |
mzptmarcel
Data inscrierii: 04/01/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Miercuri 31.01.2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din auzitele vagaboantelor de pe strada cica sperma rezolva complicatziile de orice gen pentru orice gen ......deci fete incercatzi si datzi un raspuns:D |
|
| Sus |
|
 |
grasp

|
Trimis: Miercuri 31.01.2007 4:06 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| mzptmarcel a scris: | | din auzitele vagaboantelor de pe strada cica sperma rezolva complicatziile de orice gen pentru orice gen ......deci fete incercatzi si datzi un raspuns:D |
fii mai explicit |
|
| Sus |
|
 |
Kairi

Data inscrierii: 25/10/2006 Mesaje: 8 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Joi 08.02.2007 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite, incerc eu sa raspund. eu am facut, cu un singur tip. nu e scarbos iar mie imi facea placere sa ii ofer lui placerea maxima pt ca il iubeam. acum depinde de fiecare si de cat de deschis la minte e fiecare, presupun. partea un pic nashpa uneori e gustul, care se schimba in functie de ceea ce mananca. am citit pe undeva ca gustul e bun atunci cand manaca carne (scuzati cacofonia ), fructe si mai ales ananas sau cand bea alcool si e nashpa cand mananca/bea lactate. |
|
| Sus |
|
 |
grasp

|
Trimis: Joi 08.02.2007 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine ca ai mentionat....prietenul meu bea lapte in fiecare zi  |
|
| Sus |
|
 |
corco_deea

|
Trimis: Joi 08.02.2007 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
^nu cred ca tine de ce mananca...sa fim seriosi...ce transpiratia ta are alt miros daca mananci ciocolata?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
grasp

|
Trimis: Joi 08.02.2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu, are dreptate....am citit si eu despre asta...gustul spermei difera in functie de ce mananca persoana......doar ca nu stiam care alimente sunt "daunatoare" |
|
| Sus |
|
 |
Kairi

Data inscrierii: 25/10/2006 Mesaje: 8 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Joi 08.02.2007 10:10 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| corco_deea a scris: | ^nu cred ca tine de ce mananca...sa fim seriosi...ce transpiratia ta are alt miros daca mananci ciocolata?  |
transpiratia si sperma nu sunt secretate/eliberate de aceeasi glanda. |
|
| Sus |
|
 |
Fata_Cuminte

Data inscrierii: 06/03/2006 Mesaje: 252
|
Trimis: Joi 08.02.2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da..ai dreptate....tocmai de aceea mancam noi ciocolata inainte.. |
|
| Sus |
|
 |
grasp

|
Trimis: Joi 08.02.2007 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa inteleg ca ai incercat? |
|
| Sus |
|
 |
bootylicious

|
Trimis: Vineri 09.02.2007 2:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Da si eu am inteles ca gustul e in functie de ceea ce mananca .... _________________ Iubeste-ma cand o merit cel mai putin;atunci am nevoie cel mai mult... |
|
| Sus |
|
 |
corco_deea

|
Trimis: Vineri 09.02.2007 8:06 am Titlul subiectului: |
|
|
asta am citit si eu dar nu cred...daca cine se risca sa incerce sa ne spuna si noua concret...mi e greu sa inteleg asta..... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ea_adita

Data inscrierii: 31/10/2006 Mesaje: 91
|
Trimis: Vineri 09.02.2007 9:14 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Kairi a scris: | uite, incerc eu sa raspund. eu am facut, cu un singur tip. nu e scarbos iar mie imi facea placere sa ii ofer lui placerea maxima pt ca il iubeam. acum depinde de fiecare si de cat de deschis la minte e fiecare, presupun. partea un pic nashpa uneori e gustul, care se schimba in functie de ceea ce mananca. am citit pe undeva ca gustul e bun atunci cand manaca carne (scuzati cacofonia ), fructe si mai ales ananas sau cand bea alcool si e nashpa cand mananca/bea lactate. |
aaaaaaaaa??????????? ))) cum adica gustul se schimba in functie de ceea ce mananca???????....asta mi-a placut am ras toata dimineata..
adica dupa ce gustai il intrebai ce a manacat in ziua respectiva?...numai pentru ca ai simtit alt gust???? )).... _________________ Ne trebuie 2 ani sa invatam sa vorbim si intreaga viata sa tacem... |
|
| Sus |
|
 |
bitter_symphony

Data inscrierii: 26/10/2006 Mesaje: 146 Locatie: in the far East..
|
Trimis: Vineri 09.02.2007 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| ea_adita a scris: | | adica dupa ce gustai il intrebai ce a manacat in ziua respectiva?...numai pentru ca ai simtit alt gust???? |
nu, este o metoda de a fi mai precaut. Un fel de "spune-mi ce-ai mancat ca sa-ti spun daca inghit".
| corco_deea a scris: | | asta am citit si eu dar nu cred...daca cine se risca sa incerce sa ne spuna si noua concret...mi e greu sa inteleg asta..... |
Sa se riste la ce? A murit careva pentru ca a "gustat" cativa ml de sperma? _________________
"We still get those kind of cats coming out to our shows. Once you're into it, you're into it for a lifetime" - Dimebag Darrell |
|
| Sus |
|
 |
|