| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Duminica 28.09.2008 11:16 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| viyo a scris: | si eu am avut problema asta, si noi tot ne-am intalnit. si nu mai spun cata bataie am lu-at pt el, dar tot nu m-am lasat de el, pana au inteles k nu ne poate desparti! daca va iubiti treceti si peste asta!  |
amatori
cu clesti inrositi in foc au incercat, curent electric, dusuri reci, sedative, smuls de unghii, acid, becuri .....??!! |
|
| Sus |
|
 |
stranger_girl

Data inscrierii: 09/05/2007 Mesaje: 996
|
Trimis: Sambata 04.10.2008 8:58 pm Titlul subiectului: Re: Ce influentza au parintii intr'o relatie? |
|
|
| m3llyzzza17 a scris: | | Sunt multe cupluri care nu pot merge inainte din cauza parintilor care nu sunt de acord...ce sfaturi le datzi cuplurilor de acest gen?sau chiar parintilor |
Sa ignore parintii atat cat pot si sa-si vada de viata lor..insa si asa e greu.. pt ca apar mereu discutii familiale..si sunt implicate toate rudele...veri , matusi, unchi... deci e f f f greu ca o relatie sa mearga bine atunci cand parintii nu sunt de acord ...spun din proprie experienta..  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Iry_me
Data inscrierii: 10/10/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: Vineri 10.10.2008 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| parintzy trebuie sa intzeleaga k nu pot comanda viatza copilului lor... nu cred k sunt un obstacol in ceea ce priveste o relatzie:D |
|
| Sus |
|
 |
micki23
Data inscrierii: 25/11/2007 Mesaje: 256
|
Trimis: Miercuri 26.11.2008 3:18 pm Titlul subiectului: Re: Ce influentza au parintii intr'o relatie? |
|
|
daca te iubeste sau daca il iubesti cu adevarat nu vad de ce sa influienteze parintii..da ei se baga dar nu pot invinge iubirea...oricum in caz de casatorie nu stati nici cu ai tai nici cu ai lui..  |
|
| Sus |
|
 |
sacramental
Data inscrierii: 27/11/2006 Mesaje: 304
|
Trimis: Luni 02.02.2009 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
paritii pot influenta mult relatia _________________ You're born, you take shit. You get out in the world, you take more shit. You climb a little higher, you take less shit. Till one day you're up in the rarefied atmosphere and you've forgotten what shit even looks like. Welcome to the layer cake son... |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 1036 Locatie: targu mures
|
Trimis: Luni 02.02.2009 10:15 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| sacramental a scris: | | paritii pot influenta mult relatia |
hai no! serios? si eu care credeam ca parintii sunt desfranati pentru ca fac sex atunci cand te concep  |
|
| Sus |
|
 |
mikeloyu

Data inscrierii: 19/05/2008 Mesaje: 4778
|
|
| Sus |
|
 |
sacramental
Data inscrierii: 27/11/2006 Mesaje: 304
|
Trimis: Luni 02.02.2009 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa stii ca poate fi nociva. In special pentru femeile usoare si barbatii fara viitor.  _________________ You're born, you take shit. You get out in the world, you take more shit. You climb a little higher, you take less shit. Till one day you're up in the rarefied atmosphere and you've forgotten what shit even looks like. Welcome to the layer cake son... |
|
| Sus |
|
 |
brokenstrings
Data inscrierii: 18/05/2009 Mesaje: 112
|
|
| Sus |
|
 |
bubble_gum
Data inscrierii: 15/07/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Miercuri 15.07.2009 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce influenta au parintii? Simplu. Niciuna. Asta daca gandesti si, of course, daca n-ai 15 ani si depinzi de ei. Numai prostii renunta la persoana iubita numai fiindca asa a zis `mamica`. N-ai sa traiesti pana la 70 de ani cu mami si tati, so wake up!  |
|
| Sus |
|
 |
|