| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nykos86ro
Data inscrierii: 06/07/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Luni 06.07.2009 1:04 am Titlul subiectului: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
am o problema legata de o fosta colega de birou cu care m-am inteles foarte bine. Am tinut legatura si dupa ce am plecat din firma unde lucram impreuna si m-a vizitat de cateva ori dar o singura data a ramas peste noapte la mine. Am vorbit despere foarte multe lucruri in acea noapte ... a hotarat sa dormim impreuna ; inainte de a ajunge in pat m-a lasat so o ating dar in momentul in care am ajuns in pat am mangaiat-o si mi-a reprosat ca o pipai si ca ma dau la ea. I-am explicat ca nu vreau sa fac exces de nesimtire, ca vreau sa o ating ...sa o mangai, lucru cu care ea nu a fost deacord. Am mai incercat sa o ating dar nu a acceptat decat sa o tin in brate. In dimineata urmatoare mi-am cerut scuze fata ca am indraznit sa ma dau la ea . Mi-a acceptat scuzele si mi-a zambit frumos(o cunosc foarte bine si nu este suparata pe mine din cauza asta). Nu are o jena fata de mine...spun asta pentru ca se imbraca foarte sumar atunci cand ma viziteaza si asta ma deruteaza. Nu stiu cum sa ma apropii de ea si sa o conving ca vreau decat o partida de amor pe care nu o va uita niciodata. Accepata in continuare invitatiile mele dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. Nu o iubesc dar sunt foarte atras de ea si de felul cum arata. Care credeti ca ar fi gandirea ei in momentele acelea de cumpana si cum as putea sa o conving.
multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
mikeloyu

Data inscrierii: 19/05/2008 Mesaje: 4778
|
|
| Sus |
|
 |
nykos86ro
Data inscrierii: 06/07/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Luni 06.07.2009 10:12 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
eu sunt baiat...si ea e fata  |
|
| Sus |
|
 |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2315
|
Trimis: Luni 06.07.2009 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
ha ha ha p...zdoasa problema
zi-i de-a dreptul ce vrei si ce simti sa-i faci cand e pe la tine
nu-i nici o rusine ca esti atras de ea si te excita
PS!! si cand iti mai reproseaza ca te dai la ea, recunoaste naibii ca in fond asta si faci  |
|
| Sus |
|
 |
crina01
Data inscrierii: 03/01/2009 Mesaje: 252
|
Trimis: Luni 06.07.2009 12:24 pm Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
| nykos86ro a scris: | am o problema legata de o fosta colega de birou cu care m-am inteles foarte bine. Am tinut legatura si dupa ce am plecat din firma unde lucram impreuna si m-a vizitat de cateva ori dar o singura data a ramas peste noapte la mine. Am vorbit despere foarte multe lucruri in acea noapte ... a hotarat sa dormim impreuna ; inainte de a ajunge in pat m-a lasat so o ating dar in momentul in care am ajuns in pat am mangaiat-o si mi-a reprosat ca o pipai si ca ma dau la ea. I-am explicat ca nu vreau sa fac exces de nesimtire, ca vreau sa o ating ...sa o mangai, lucru cu care ea nu a fost deacord. Am mai incercat sa o ating dar nu a acceptat decat sa o tin in brate. In dimineata urmatoare mi-am cerut scuze fata ca am indraznit sa ma dau la ea . Mi-a acceptat scuzele si mi-a zambit frumos(o cunosc foarte bine si nu este suparata pe mine din cauza asta). Nu are o jena fata de mine...spun asta pentru ca se imbraca foarte sumar atunci cand ma viziteaza si asta ma deruteaza. Nu stiu cum sa ma apropii de ea si sa o conving ca vreau decat o partida de amor pe care nu o va uita niciodata. Accepata in continuare invitatiile mele dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. Nu o iubesc dar sunt foarte atras de ea si de felul cum arata. Care credeti ca ar fi gandirea ei in momentele acelea de cumpana si cum as putea sa o conving.
multumesc! |
Eu nu inteleg un lucru: cum poate o femeie sa se duca sumar imbracata acasa la un barbat, sa ramana peste noapte la el, dormind cu el in pat, iar daca barbatul respectiv se apropie de ea, atunci considera ca-i face avansuri... . Ciudata femeie, nu stie ce vrea! |
|
| Sus |
|
 |
ankme
Data inscrierii: 04/07/2008 Mesaje: 1956 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Luni 06.07.2009 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
^ poate vrea banu? sau poate asa e stilul ei vestimentar |
|
| Sus |
|
 |
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009 Mesaje: 1357 Locatie: My Happy World
|
Trimis: Luni 06.07.2009 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
te face mai intai s-o doresti mult mai mult iar cand isi da drumul e prapaaaaad . . . .oricum mi se pare ciudata ,sa doarma in acelasi pat cu tine  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Miercuri 08.07.2009 8:21 pm Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
| nykos86ro a scris: | | am o problema legata de o fosta colega de birou .... dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. ! |
trimite-o la mine...  |
|
| Sus |
|
 |
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006 Mesaje: 4412 Locatie: Romania
|
Trimis: Joi 09.07.2009 8:04 pm Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
| Naie a scris: | | nykos86ro a scris: | | am o problema legata de o fosta colega de birou .... dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. ! |
trimite-o la mine...  |
esti insurat...  _________________ ,,Toti cred ca pot controla totul, dar nu controleaza nimic.,,
  |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Joi 09.07.2009 8:55 pm Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
| Amidome_1one a scris: | | Naie a scris: | | nykos86ro a scris: | | am o problema legata de o fosta colega de birou .... dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. ! |
trimite-o la mine...  |
esti insurat...  |
moritu??
PS! Nu am zis ca o iau de nevasta  |
|
| Sus |
|
 |
mihaeladm

Data inscrierii: 17/06/2006 Mesaje: 2865
|
Trimis: Joi 09.07.2009 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ^simpatic avatar. |
|
| Sus |
|
 |
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006 Mesaje: 4412 Locatie: Romania
|
Trimis: Joi 09.07.2009 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Naie, nici eu nu credeam ca ai fi insurat, lolz  _________________ ,,Toti cred ca pot controla totul, dar nu controleaza nimic.,,
  |
|
| Sus |
|
 |
ankme
Data inscrierii: 04/07/2008 Mesaje: 1956 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 09.07.2009 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
^ duh are si un copilas. seamana cu el e chiar dragalas. |
|
| Sus |
|
 |
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009 Mesaje: 1357 Locatie: My Happy World
|
Trimis: Joi 09.07.2009 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
^ unde l-ai vazut?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Joi 09.07.2009 11:32 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| ankme a scris: | ^ duh are si un copilas. seamana cu el e chiar dragalas. |
m=am saturat sa tot fiu facut dragalas  |
|
| Sus |
|
 |
annita-m

Data inscrierii: 16/07/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Vineri 17.07.2009 12:12 am Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA |
|
|
| crina01 a scris: | | nykos86ro a scris: | am o problema legata de o fosta colega de birou cu care m-am inteles foarte bine. Am tinut legatura si dupa ce am plecat din firma unde lucram impreuna si m-a vizitat de cateva ori dar o singura data a ramas peste noapte la mine. Am vorbit despere foarte multe lucruri in acea noapte ... a hotarat sa dormim impreuna ; inainte de a ajunge in pat m-a lasat so o ating dar in momentul in care am ajuns in pat am mangaiat-o si mi-a reprosat ca o pipai si ca ma dau la ea. I-am explicat ca nu vreau sa fac exces de nesimtire, ca vreau sa o ating ...sa o mangai, lucru cu care ea nu a fost deacord. Am mai incercat sa o ating dar nu a acceptat decat sa o tin in brate. In dimineata urmatoare mi-am cerut scuze fata ca am indraznit sa ma dau la ea . Mi-a acceptat scuzele si mi-a zambit frumos(o cunosc foarte bine si nu este suparata pe mine din cauza asta). Nu are o jena fata de mine...spun asta pentru ca se imbraca foarte sumar atunci cand ma viziteaza si asta ma deruteaza. Nu stiu cum sa ma apropii de ea si sa o conving ca vreau decat o partida de amor pe care nu o va uita niciodata. Accepata in continuare invitatiile mele dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. Nu o iubesc dar sunt foarte atras de ea si de felul cum arata. Care credeti ca ar fi gandirea ei in momentele acelea de cumpana si cum as putea sa o conving.
multumesc! |
Eu nu inteleg un lucru: cum poate o femeie sa se duca sumar imbracata acasa la un barbat, sa ramana peste noapte la el, dormind cu el in pat, iar daca barbatul respectiv se apropie de ea, atunci considera ca-i face avansuri... . Ciudata femeie, nu stie ce vrea! |
Inseamna ca totusi ea vrea ceva...dar...cine stie...intensifica momentul  |
|
| Sus |
|
 |
|