Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
COLEGA MISTERIOASA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nykos86ro

Data inscrierii: 06/07/2009

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 1:04 am    Titlul subiectului: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
am o problema legata de o fosta colega de birou cu care m-am inteles foarte bine. Am tinut legatura si dupa ce am plecat din firma unde lucram impreuna si m-a vizitat de cateva ori dar o singura data a ramas peste noapte la mine. Am vorbit despere foarte multe lucruri in acea noapte ... a hotarat sa dormim impreuna ; inainte de a ajunge in pat m-a lasat so o ating dar in momentul in care am ajuns in pat am mangaiat-o si mi-a reprosat ca o pipai si ca ma dau la ea. I-am explicat ca nu vreau sa fac exces de nesimtire, ca vreau sa o ating ...sa o mangai, lucru cu care ea nu a fost deacord. Am mai incercat sa o ating dar nu a acceptat decat sa o tin in brate. In dimineata urmatoare mi-am cerut scuze fata ca am indraznit sa ma dau la ea . Mi-a acceptat scuzele si mi-a zambit frumos(o cunosc foarte bine si nu este suparata pe mine din cauza asta). Nu are o jena fata de mine...spun asta pentru ca se imbraca foarte sumar atunci cand ma viziteaza si asta ma deruteaza. Nu stiu cum sa ma apropii de ea si sa o conving ca vreau decat o partida de amor pe care nu o va uita niciodata. Accepata in continuare invitatiile mele dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. Nu o iubesc dar sunt foarte atras de ea si de felul cum arata. Care credeti ca ar fi gandirea ei in momentele acelea de cumpana si cum as putea sa o conving.

multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mikeloyu

Data inscrierii: 19/05/2008

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 1:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^Da' tu esti baiat sau fata? Laughing Laughing

Aboneaza-te la newsletter-ul Whooga si poti castiga o pereche de Ugg Boots!!! http://www.whooga-eu.co.uk/birh.asp?p=Newsletter&eref=mikeloy_87@yahoo.com
Sus
nykos86ro

Data inscrierii: 06/07/2009

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 10:12 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
eu sunt baiat...si ea e fata Smile
Sus
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing Laughing Laughing ha ha ha p...zdoasa problema

zi-i de-a dreptul ce vrei si ce simti sa-i faci cand e pe la tine Wink

nu-i nici o rusine ca esti atras de ea si te excita

PS!! si cand iti mai reproseaza ca te dai la ea, recunoaste naibii ca in fond asta si faci Razz
Sus
crina01

Data inscrierii: 03/01/2009

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 12:24 pm    Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
nykos86ro a scris:
am o problema legata de o fosta colega de birou cu care m-am inteles foarte bine. Am tinut legatura si dupa ce am plecat din firma unde lucram impreuna si m-a vizitat de cateva ori dar o singura data a ramas peste noapte la mine. Am vorbit despere foarte multe lucruri in acea noapte ... a hotarat sa dormim impreuna ; inainte de a ajunge in pat m-a lasat so o ating dar in momentul in care am ajuns in pat am mangaiat-o si mi-a reprosat ca o pipai si ca ma dau la ea. I-am explicat ca nu vreau sa fac exces de nesimtire, ca vreau sa o ating ...sa o mangai, lucru cu care ea nu a fost deacord. Am mai incercat sa o ating dar nu a acceptat decat sa o tin in brate. In dimineata urmatoare mi-am cerut scuze fata ca am indraznit sa ma dau la ea . Mi-a acceptat scuzele si mi-a zambit frumos(o cunosc foarte bine si nu este suparata pe mine din cauza asta). Nu are o jena fata de mine...spun asta pentru ca se imbraca foarte sumar atunci cand ma viziteaza si asta ma deruteaza. Nu stiu cum sa ma apropii de ea si sa o conving ca vreau decat o partida de amor pe care nu o va uita niciodata. Accepata in continuare invitatiile mele dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. Nu o iubesc dar sunt foarte atras de ea si de felul cum arata. Care credeti ca ar fi gandirea ei in momentele acelea de cumpana si cum as putea sa o conving.

multumesc!

Eu nu inteleg un lucru: cum poate o femeie sa se duca sumar imbracata acasa la un barbat, sa ramana peste noapte la el, dormind cu el in pat, iar daca barbatul respectiv se apropie de ea, atunci considera ca-i face avansuri... . Ciudata femeie, nu stie ce vrea!
Sus
ankme

Data inscrierii: 04/07/2008

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ poate vrea banu? Laughing sau poate asa e stilul ei vestimentar
Sus
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009

MesajTrimis: Luni 06.07.2009 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
te face mai intai s-o doresti mult mai mult Laughing iar cand isi da drumul e prapaaaaad Rolling Eyes Wink . . . .oricum mi se pare ciudata ,sa doarma in acelasi pat cu tine Crying or Very sad Embarassed

MesajTrimis: Miercuri 08.07.2009 8:21 pm    Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
nykos86ro a scris:
am o problema legata de o fosta colega de birou .... dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. !

trimite-o la mine... Cool
Sus
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 8:04 pm    Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
nykos86ro a scris:
am o problema legata de o fosta colega de birou .... dar sincer nu stiu ce sa fac cu ea. !

esti insurat... Laughing
Naie

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 8:55 pm    Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
Amidome_1one a scris:
Naie a scris:
nykos86ro a scris:

esti insurat... Laughing

moritu?? Razz

PS! Nu am zis ca o iau de nevasta Laughing
Sus
mihaeladm

Data inscrierii: 17/06/2006

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^simpatic avatar.
Sus
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Naie, nici eu nu credeam ca ai fi insurat, lolz Laughing
ankme

Data inscrierii: 04/07/2008

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 9:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ duh are si un copilas. seamana cu el Laughing e chiar dragalas.
Sus
adry_pinky007

Data inscrierii: 05/05/2009

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 9:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^ unde l-ai vazut? Wink

MesajTrimis: Joi 09.07.2009 11:32 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
ankme a scris:
^ duh are si un copilas. seamana cu el Laughing e chiar dragalas.

m=am saturat sa tot fiu facut dragalas Mad
Sus
annita-m

Data inscrierii: 16/07/2009

MesajTrimis: Vineri 17.07.2009 12:12 am    Titlul subiectului: Re: COLEGA MISTERIOASA Raspunde cu citat (quote)
crina01 a scris:
nykos86ro a scris:

multumesc!

Eu nu inteleg un lucru: cum poate o femeie sa se duca sumar imbracata acasa la un barbat, sa ramana peste noapte la el, dormind cu el in pat, iar daca barbatul respectiv se apropie de ea, atunci considera ca-i face avansuri... . Ciudata femeie, nu stie ce vrea!

Inseamna ca totusi ea vrea ceva...dar...cine stie...intensifica momentul Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum