Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Casatoria inseamna mai mult sex?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
m3llyzzza17

Data inscrierii: 08/05/2007

MesajTrimis: Joi 06.12.2007 8:42 am    Titlul subiectului: Casatoria inseamna mai mult sex? Raspunde cu citat (quote)
Casatoria inseamna mai mult sex?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Zanardi

Data inscrierii: 07/12/2005

MesajTrimis: Joi 06.12.2007 9:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nope. In primii 10 ani faci sex cam de t=2*x-ln(y+sqr(z))+C ori, unde x e varsta ta, y e a ei si z e suma patratelor libidourilor lui si al ei C e o constanta aleatoare, apoi t scade exponential in urmatorii 2 ani pana ajunge la 0. Per total... trage concluzia.
Flori307

Data inscrierii: 31/07/2007

MesajTrimis: Joi 06.12.2007 10:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Daca nu ai facut sex inainte de casatorie....se poate Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
annasarbu

Data inscrierii: 29/10/2007

MesajTrimis: Vineri 07.12.2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing Laughing Laughing

http://laurabuhazi.blogspot.com/
Sus
angel_blue

Data inscrierii: 06/02/2007

MesajTrimis: Vineri 07.12.2007 11:09 pm    Titlul subiectului: mmmmmmmmm Raspunde cu citat (quote)
Smile))))) asta ar insemna ca toati noimfomanii sa fie casatoriti? nu cred ca inseamna mai mult sex....depinde de fiecare pentru ca asa cum iti poti gasi o scuza intr-p relaie ca sa nu te culci cu el asa poti gasi si intr-o casnicie... Very Happy
Sus
Veronnik

Data inscrierii: 11/07/2007

MesajTrimis: Duminica 09.12.2007 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu niciodata nu am gasit si nu cred ca voi gasi scuze pentru a nu face sex (sau dragoste Razz ) cu iubitul meu...de ce as face asa ceva, cand amandurora ne face atata de multa placere Smile dar poate cu timpul cine stie...chiar nu imi doresc sa scada dorinta Sad
beautyspot

Data inscrierii: 09/08/2007

MesajTrimis: Joi 17.01.2008 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
este posibil ca mariajul sa insemne mai mult sex in cazul in care cuplul nu a locuit impreuna inainte de casatorie.
ella16

Data inscrierii: 28/06/2005

MesajTrimis: Vineri 18.01.2008 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Poate mai mult sex cu aceeasi persoana Laughing
Eu sincer nu pot sa inteleg femeile care spun "Nu am chef".. nu mi s-a intamplat niciodata Embarassed Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
joyce

Data inscrierii: 16/12/2007

MesajTrimis: Vineri 18.01.2008 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
casatoria=mai multa monotonie si plictiseala
Sus
beautyspot

MesajTrimis: Vineri 18.01.2008 11:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
poate asha e in cazul tau joyce.
KriptMelody

Data inscrierii: 25/11/2006

MesajTrimis: Sambata 19.01.2008 9:09 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
beautyspot a scris:
este posibil ca mariajul sa insemne mai mult sex in cazul in care cuplul nu a locuit impreuna inainte de casatorie.

same oppinion

http://www.colectionarul.com/kriptmelody.html <- un click va rog Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
stranger_girl

Data inscrierii: 09/05/2007

MesajTrimis: Duminica 20.01.2008 6:52 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Zanardi a scris:
Nope. In primii 10 ani faci sex cam de t=2*x-ln(y+sqr(z))+C ori, unde x e varsta ta, y e a ei si z e suma patratelor libidourilor lui si al ei C e o constanta aleatoare, apoi t scade exponential in urmatorii 2 ani pana ajunge la 0. Per total... trage concluzia.

super tare Laughing Laughing :lol:concluzia e 465%+[(x-y)]xyz*{yzx+xzy}**-43%+yzx+t*+C Laughing Laughing Laughing

Data inscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Luni 21.01.2008 12:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si daca ar insemna asta...ce? sexul e un lucru rau ? (mai ales facut la casatorie)
beautyspot

MesajTrimis: Luni 21.01.2008 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nimeni nu a spus ca e ceva rau.. era pur shi simplu o intrebare.
bebelusa_yoyo

MesajTrimis: Luni 21.01.2008 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Doamne Ryco .. vb k la usa cortului .. rusinica tie .Smile))
Sus
bebelusa_yoyo

MesajTrimis: Luni 21.01.2008 9:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Hai ryco .. inca astept sa im i zici si mie ceva ,,intepator'' asa cum ai facut cu fetele .. curioasa sunt mie ce imi zici
Smile)
Sus
Ryco1

Data inscrierii: 11/08/2007

MesajTrimis: Marti 22.01.2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu ma pun la mintea copiilor Idea
Sus
bebelusa_yoyo

MesajTrimis: Marti 22.01.2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Ryco1 a scris:
Nu ma pun la mintea copiilor Idea

i-a auzi la el .. sti u cat de copila sunt eu ...hmmm..
Sus
Ryco1

Data inscrierii: 11/08/2007

MesajTrimis: Marti 22.01.2008 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Very Happy Am banuit dupa felul cum postezi Laughing .Pune o poza sa te admire lumea Wink
Sus
missy_i

Data inscrierii: 24/05/2007

MesajTrimis: Marti 22.01.2008 6:30 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
^ O propozitie normala si fara injuraturi. Ryco ma uimesti. So there is a brain somewhere in there! Shocked
Larya

Data inscrierii: 20/04/2005

MesajTrimis: Marti 22.01.2008 7:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
poate mai putin,depinde de serviciu,daca veniti aman2 obositi de la munk nu mai aveti chef de nimik
bebelusa_yoyo

MesajTrimis: Miercuri 23.01.2008 8:45 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Ryco1 a scris:
Very Happy Am banuit dupa felul cum postezi Laughing .Pune o poza sa te admire lumea Wink

ce magulita ma simt k vrei sa ma ,,admiri'' !!!.. am poze asa k poti sa ma ,,admiri'' linistit ..
Sus
bebelusa_yoyo

MesajTrimis: Miercuri 23.01.2008 9:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si ryco .. u nu pui ceva poze sa vedem si noi si sa ne minunam ce fel de ,,om'' poate scoate asemenea aberatii p guritza Smile ?? hai te rugam
Sus
bruu21

Data inscrierii: 01/11/2007

MesajTrimis: Sambata 24.05.2008 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu nu cred.....mai ales daca apar si copii nu prea mai e timp si nici in admosfera aia nu prea mai intri asa usor
bruu21

Data inscrierii: 01/11/2007

MesajTrimis: Marti 05.08.2008 6:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
de obicei barbatii vor mai mult iar daca avem si copii noi femeile nu prea o sa avem chief mereu...depinde de cuplu nu? Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum