Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ce bijuterii preferi?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Moda
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Sambata 08.12.2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Ce bijuterii preferi? Raspunde cu citat (quote)
Ce bijuterii preferi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
oanny_me

Data inscrierii: 25/03/2006

MesajTrimis: Duminica 09.12.2007 1:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pe primul loc sunt cerceii la mine, am cam toate culorile pt fiecare tip de bluza sau rochitza, imi place sa-i asortez cu tinuta, si de fiecare data cand ies la cumparaturi nu ezit sa-mi cumpar o pereche Very Happy
scufitza_roshie_xxx

Data inscrierii: 28/08/2007

MesajTrimis: Duminica 09.12.2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pirce-uri si inele
Sus
dianna_ale

Data inscrierii: 24/12/2004

MesajTrimis: Duminica 09.12.2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
In viata de zi cu zi imi plac bijuteriile finutze, putine dar sa se asorteze, sa nu bata la ochi si sa fie mai deosebite cum ar fi niste cercei mici delicati cu un design mai deosebit, un inel mai finutz si poate un lantisor la care tin mult daruit de persoane dragi.

Apoi mai am bijuterii pentru ocazii speciale , care sunt mai mari, mai vizibile, deosebite din pietricele , perle sau ceva care sa iasa in evidenta dar nu exagerat de mult, in diferite culori in functie de vestimentatie si machiaj, trebuie asortate neaparat.

Bijuteriile trebuie sa ne exprime personalitatea, si cum eu sunt mai deschisa si originala mereu prefer ceva mai deosebit ca design, in special ma atrag perlele care mi se par foarte misterioase , elegante si foarte deosebite fata de alte bijuterii.
Sus
exquisite*

Data inscrierii: 01/08/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sincer... parca de un inel ma pot lipsi, la fel de bratari, nici vreun lantisor nu face exceptie.. insa nu si de cercei! imi plac cei mai boho, ceva mai hippie.. in genul candelabru, dar nici chiar foarte luxurianti, pun in valoare orice fizionomie, parca iti deschid fata, si poti sa accesorizezi cam orice tinuta cu ei.. cerceii cred ca dau un plus de atitudine oriunde si oricand, alesi bine.. desi uneori pot fi tricky de purtat, personal nu-mi place deloc cum vin acei cercei mari si rotunzi la o fata rotunda, dar majoritatea arata bine-bine Smile
ultima mea achizitie sunt niste buline negre, care se pun pe lob, cu un cap de mort <3
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
yokko

Data inscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu una prefer inelele si ceasurile.cercei nu pre port dar am o groaza de perechi.de ceva timp prefer bijuteriile din otel inoxidabil.
Sus
red_rose

Data inscrierii: 02/03/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 5:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
port doar bijuterii din aur cu orice ocazie....altele nici nu am in casa... Rolling Eyes
Sus
yokko

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 5:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
intradevar si aurul este superb .eu insa am ales otelul inoxidabil deoarece am alergie la anumite metale pretioase Very Happy ghinionul meu
Sus
steffy_only_4u

Data inscrierii: 19/06/2006

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 6:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
imi plac bijuteriile de tot felul, de la aur pana la gablonturi, singura chestie care conteaza este sa fie asortate si nu in exces...pt tot ce e mult, strica
yokko

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
asa este.gablontriel nu imi plac.sunt destul de pretentioasa la bijuterii.imi plac cele f mari care pot fi purtate maxim 2
Sus
yokko

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cred ca m_am grabit ...gablonturi vroiam sa scriu nu aberatia aia Very Happy
Sus
m3llyzzza17

Data inscrierii: 08/05/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu prea ma mai dau in vant dupa prea multe bijuterii.momentan m-am limitat la un lantisor de aur cu pandantiv o bratara cu placuta si nelipsitii cercei(pe care ii schimb in functie de tinuta).
Era o perioada cand faceam colectie de bijuterii, unele facute manual altele cumparate.Acum am prins o obsesie pentru ceasuri de mana.Le colectionez:D...Cu cat e mai simplu cu atat se vede bun-gustul din tine..parerea mea
Sus
ankulinna

Data inscrierii: 22/05/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
un inel frumos la o mana cu o manichiura ingrijita mi se pare f frumos
Sus
Amara05

Data inscrierii: 17/10/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 7:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Cercei,inel,lant... toate din acelasi set. Imi place sa port doar seturi, nu desperecheate... Iar ultima achizitie este o inimioara din sticla de Murano, cu cerceii asortati bineinteles... Wink
maria....

Data inscrierii: 13/08/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 8:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
bratarile sunt cele mai intalnite in sertarul meu cu accesorii.... de toate felurile, modelele si culorile Smile
Sus
NICOLLETA

Data inscrierii: 10/11/2007

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
imi plac bijuteriile din aur si platina, iar uneori port si coliere de toate culorile asortate la imbracaminte
Sus
anareaua

Data inscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Luni 10.12.2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
imi place argintul foarte, foarte mult si aurul alb pentru ca are o stralucire aparte..dar nu refuz nici diamantele daca le primesc in dar si nu cheltui eu o avere pe ele!!
Sus
Tina21

Data inscrierii: 30/09/2007

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 1:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ador bijuteriile cu perle.....nu port in general prea multe......nu-mi place sa imi incarc mainile cu bratari mari si groase si nici sa pun inele pe toate degetele........imi plac bijuteriile finute,elegante......si depinde si de ce tinuta aleg.......uneori o singura bijuterie fiind de ajuns.......
_madutza_

Data inscrierii: 30/06/2007

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 8:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pai un colier dragutz te scoate in evidenta.cerceii iti dau un aer de eleganta...un inelus frumusel nu strica....nu am preferinte....de obicei imi plac seturile cu pietre chiar daca sunt imitatii....:*

Data inscrierii: 29/10/2007

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 11:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
in primul rand port verigheta!!! pe urma cerceii, inelele de argint, brose...in general le prefer pe cele cu pietre, modele mai deosebite, dar in primul rand feminine...flori, fluturi, inimi... nu prea port bratari si lanturi (doar lantul iubitului meu) Wink

http://laurabuhazi.blogspot.com/

Ultima modificare efectuata de catre annasarbu la Marti 11.12.2007 12:33 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Amidome_1one

Data inscrierii: 05/10/2006

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sincer nu prea port mai deloc bijuterii dar daca ar fi sa imi iau ceva atunci m-as orienta catre un lantisor cu cruciulita de aur si desigur o bratara de aur finuta la care as asorta, ca sa zic asa, niste cercelusi de aur discreti. cam atat desi nu sunt o fana a aurului, iar argintul il urasc...
simonik2012

Data inscrierii: 25/10/2006

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Prefer bijuteriile mele clasice din aur la care tin f mult pt ca au o mare valoare sentimentala. Apoi mai am cateva bijuterii, dar tot din metale sau pietre pretioase Smile
Sus
boar.raluca

Data inscrierii: 09/03/2007

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
la capitolul bijuterii ma declar obsedata.am cu gramada:cercei, margele, bratari, inele si coliere, pandantive. is nebuna dupa prostii de genul asta
Sus
cristinalex

Data inscrierii: 07/12/2004

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 1:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Imi plac cerceii foarte mult, i-as schimba zilnic si nu ma dau in vant dupa bijuteriile din aur.
Sus
ionymary

Data inscrierii: 11/09/2007

MesajTrimis: Marti 11.12.2007 2:05 pm    Titlul subiectului: bijuterii... Raspunde cu citat (quote)
Imi plac foarte mult bijuteriile dar nu port in fiecare zi si de obicei le asortez in functie de imbracaminte Razz
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Moda Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum