Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Care sunt greselile cele mai frecvente in moda?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Moda
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 12:02 pm    Titlul subiectului: Care sunt greselile cele mai frecvente in moda? Raspunde cu citat (quote)
Cum evitati "combinatiile" neplacute?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ioana_s1

Data inscrierii: 13/06/2005

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Dupa parerea mea, greselile cele mai frecvente in moda sunt combinatiile de culori si de materiale foarte diferite in structura lor.
Evit foarte usor combinatiile neplacute intrucat imi place sa port maxim 2 culori care sa se potrivesca perfect.
Sus
rostopasca

Data inscrierii: 24/10/2006

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cea mai frecventa greseala este aceea de a purta ceva doar pentru ca este la moda, fara a-ti sta si bine.. plus ca multe fete zici ca sunt in uniforma pe strada, poarta toate acelasi lucru.. botine de lac si paltoane mov, daca e sa caracterizam perioada aceasta
Sus
MANZI

Data inscrierii: 30/11/2004

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Hmm, foarte mult de spus legat de aceasta tema !
Oamenii au tedinta de a purta ceva doar pentru ca este la moda ! Nu se gandesc nici o clipa daca le avantajeaza ce se poarta !
Un banal exemplu este acela al fustei mini, pantaloni scurti etc. Nu poti purta asa ceva daca nu ai un corp apropiat de perfectiune ;
Nu vei face altceva decat sa fii penibila ; o "bila" cu mini.. ca sa fii trendy !
Daca se poata gentile mari iar tu purtatoarea este micuta, slabuta.. vei parea toata o geanta ; la fel o femeie plinuta cu o geanta minuscula ;
Vad frecvent combinat de ex dungile cu florile... iar o greseala mare ;
Inainte de a purta ceva trebuie sa ne uitam foarte bine in oglinda ; sa vedem ce putem purta si ce nu !
Orice punem pe noi trebuie sa ne imbunatateasca look-ul si nu invers !
Sus
boar.raluca

Data inscrierii: 09/03/2007

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 7:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu sunt de parere ca greselile in moda apar cel mai frecvent la persoanele car doresc cu orice pret sa iasa in evidenta ba cu poseta de la nu stiu ce firma bacu o pereche de pantofi,neavand habar cum sa le asorteze
Sus
lilutza

Data inscrierii: 01/11/2007

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 7:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
dupa parerea mea, cea mai mare greseala pe care o fac in mod special femeile sunt acelea care se imbraca cu haine care nu le avanteajeaza si se imbraca numai cu ele numai pt a fi in ton cu moda si nu tzin cont de figura pe care o au:) este foarte trist dar trebuie sa recunoastem ca in romania asta se intampla destul de frecent.....
Sus
irina55

Data inscrierii: 27/11/2007

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 8:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Greseli frecvente in moda se gasesc mai mereu...E suficient sa te plimbi o ora pe strada si poti vedea tot felul de combinatii mai putin fericite. Spre exemplu, culori amestecate, puse de-a valma, pantofi incomozi si neasortati la vestimentatie, accesorii nepotrivite si prea multe, machiaj strident purtat ziua in amiaza mare etc. Cred ca cel mai important este sa nu cadem in penibil in dorinta de a ne incadra in tendinte si mai ales sa tinem seama de personalitatea proprie. Nu orice Marilyn este o Monroe...
Sus
m3llyzzza17

Data inscrierii: 08/05/2007

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Greselile in moda le tragem noi asupra noastra..putini dintre noi ne dam seama k este o greseala, un esec pentru k publicul e deschis la orice noutate.Si de multe ori iese pe piata moda unui brand doar pentru renumele ei nu si pentru calitate..iar de preturi nu mai vorbesc.Ma uit prin reviste si vad niste tzoale kitchoase..omg Shocked !si totusi lumea e incantata Rolling Eyes
Sus
Tina21

Data inscrierii: 30/09/2007

MesajTrimis: Luni 28.01.2008 11:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Hmmm...cele mai frecvente greseli dupa mine ar fi:sa porti colanti daca ai glezne groase, coapse sau gambe bogate,deoarece acestia dau senzatia ca iti taie picioarele de la glezna. Colantii fac niste picioare medii, care nu sunt exact ca ale unui supermodel, sa para scurte si groase, senzatia vizuala fiind nu tocmai placuta. Daca ai picioarele lungi si suple, ii poti purta fara retinere. Alta greseala ar fi:sa porti jeansi slim sau pana daca ai ceva kilograme in plus,ei sunt destinati celor care au un corp atletic,fara forme proeminente.
Kate Moss si alte celebritati au adoptat deja pantalonii evazati si asteapta-te sa ii vezi purtati din ce in ce mai des. Si in acest caz este vorba despre un model extrem. Ii poti purta cu cizme plate sau botine si pantofi cu toc inalt. Daca vrei sa porti jeansi slim, alege-ti o tinuta monocromatica. Un top de aceeasi culoare cu pantalonii da senzatia de alungire a picioarelor.
Alta greseala ar mai fi:Paietele:ele nu pot lipsi de la o tinuta de petrecere in acest sezon. Problema este ca o mare parte dintre noi nu stim cum sa le adoptam. Poti sa arati bine chiar daca nu esti ornata din cap pana in picioare. Mai mult decat atat, daca nu esti atenta la cantitate, risti sa devii ridicola. Atunci cand este vorba despre paiete, exista o regula: un singur obiect decorat este suficient. Poate fi o poseta, o esarfa sau doar un fard pentru ochi stralucitor. Daca vrei sa porti o rochie cu paiete, uita de accesoriile puternic colorate si alege un model simplu.Si cam atat despre greselile din moda...ca daca ma apuc sa scriu cate greseli exista nu mai termin Smile nu sunt critic de moda...dar pasiunea mea pentru moda ma face sa disting bunul gust in materie de haine si combinatiile kitch.
stenilia43

Data inscrierii: 22/01/2008

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
daca am vedea oglinda si nu inchipuirea noastra, ar fi bine. pentru ca atunci ne+am vedea calitatile si defectele. am vedea ca nu suntem asa slabe precum ne inchipuim si n+am mai purta blugii aceia cu talie joasa peste care se revarsa cateva burtzi. Shocked . sau daca am constientiza varsta pe care o avem.
oricat ne-am minti, timpul trece si lasa urme.
Sus
sonia78

Data inscrierii: 18/08/2006

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
asocierea mai multor stiluri intr-o singura tinuta, combinatia mai multor culori, accesorizarea nu tocmai inspirata si purtarea unor tinute necorespunzatore varstei... acesta ar fi unele greseli in moda. Dupa parerea mea, poti fi la moda si daca porti ceea ce-ti vine bine, ceea ce te face sa te simti bine... nu trebuie neaparat sa fii trendy... atitudinea primeaza!
selkirkitten

Data inscrierii: 27/01/2006

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Consider ca multa lume nu intelege ce inseamna moda...si de aici cele mai multe greseli.
Moda stabileste niste tendinte, nu iti impune anumite produse. Iti ofera niste linii generale dupa care sa te ghidezi cand iti alegi imbracamintea, incaltamintea, accesoriile, machiajul. Daca in loc sa respecti tendinta incerci sa copiezi ceea ce vezi pe strada, la tv, in reviste, poti avea surpriza sa realizezi ca ceea ce ai pus pe tine este doar o uniforma pe care o mai poarta si altele.
Sus
Romana

Data inscrierii: 06/04/2006

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Arrow din cate remarc .... se cam practica "pune cat mai multe pe tine"....insa s`a uitat ultima parte "si la sfarsit da jos un lucru".
cred ca este o tenditza din asta ... sa iehsim cat mai mult in evidentza. asta e ok...depinde si cum o facem. din pacate cele mai multe femei...ies printr`o opulentza care dezgusta privirea. in timpul zilei, pe strada si la facultate remarc farduri metalizate, rujuri in nuantze tzipatoare, accesorii mult prea multe, tocuri extrem de inalte, fuste scurte, sau colantzi....ceea ce nu mi se pare chiar firesc.
se zice ca suntem mult mai ingrijitzi ca si occidentalii, insa sunt de parere ca suntem in acelasi timp mult mai vulgari decat ei.
e destul de greu sa vezi in ziua de azi o persoana cu bun gust. e adevarat ca in mentinerea lui trebuie sa investim....dar merita.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
vanjelyk

Data inscrierii: 28/02/2007

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
CEA MAI FRECVENTA GRESEALA IN MODA....SA TE IMBRACI CU CE NU-TI STA BINE,DOAR PTR.CA E MODA ACELUI SEZON SI SE POARTA.MIE UNA IMI PLACE SA MA SIMT BINE IN CE MA IMBRAC

Data inscrierii: 04/11/2007

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 2:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
noi pensionari ne imbracam cu ce avem,toate sunt scumpe...sa nu fii asortat
Sus
booboolina

Data inscrierii: 07/05/2005

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Cea mai mare greseala in moda mi se pare nepotrivirea marimilor. Daca o domnisoara are cateva kg in plus eu nu inteleg de ce se incapataneaza sa poarte bluze deasupra buricului sau foarte foarte stramte care le arata toti colaceii. De ce daca sunt mai grasute fetele poarta cele mai deschise culori posibile si cele mai scurte fuste si cei mai transparenti-stramti pantaloni. Ma dispera femeile care nu se uita in oglinda sau mai rau se uita si se vad fotomodele. Doamnelor, putine dintre noi au fost inzestrate de la mama natura cu un corp superb asa ca noi celelalte trebuie sa invatam sa ne punem in valoare cu anumite trucuri nu sa cadem in ridicol copiind nu stiu ce vedete.
Sus
joyce

Data inscrierii: 16/12/2007

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cele mai mari greseli in vestimentatie vin din snobism si nu din nestiinta!din pacate sunt f multe persoane care poarta fie lucruri care nu le vin bine,dar sunt de firma,sau sunt in tendinte,fie culori care nu le avantajeaza silueta,fie tinute prea stralucitoare si in acest mod obtin un aspec foarte ieftin si chiar vulgar,de parca ar fi adunate de pe centura Bucurestiului

evit astfel de greseli uitandu-ma bine in oglinda si,atunci cand mi se pare ca ceva e in plus(sau nu-mi place cum imi sta) nu ma gandesc de doua ori si renunt la accesoriul respectiv
Sus
oanny_me

Data inscrierii: 25/03/2006

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 7:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cele mai mari greseli le fac fetele care confunda look-ul sexy cu cel vulgar, si imbracamintea de club cu cea de strada! sunt penibile Mad
oanny_me

Data inscrierii: 25/03/2006

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu incerc sa evit greselile...si ma imbrac in functie de starea in care ma aflu si de ocazia si locul unde urmeaza sa merg, asta e tot ce fac si o fac bine cred Razz Laughing
ji_cri_mar

Data inscrierii: 08/01/2008

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 8:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Da.DE dragul modei si eu zic ca se fac multe greseli.De exemplu sa porti colanti sau blugi mulati chiar daca esti mai plinuta,sau sa porti multe combinatii de culori stridente sau stralucitoare doar pt ca e la moda,uitand totusi ca totul tine de o anumita limita a bunului simt si a bunului gust.....
Sus
codrutza

Data inscrierii: 01/12/2004

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
de cele mai multe ori purtam anumite lucruri doar de dragul modei, doar pentru a fi " in rand cu lumea" .nu ne gandim la consecinte...poate nu avem o constituie pentru acele hainute sau accesori, sau poate ca nici culoarea nu e pt noi...foarte putine persoane poarta anumite lucruri calsice sau chiar demodate dar in care arata perfect
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
blurykiss

Data inscrierii: 29/01/2008

MesajTrimis: Marti 29.01.2008 8:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
din punctul meu de vedere nu exista greseli la nivel general ci greseli la nivel de persoana. Conteaza foarte mult ce constitutie ai pentru a imbraca o haina. Aceeasi vestimentatie poate sa arate impecabil pe o anumita persoana dar pe alta strigator la cer.
Greselile majore sunt in functie de fizicul pe care il ai din nastere. Nu o sa-ti acoperi intotdeauna gatul cu esarfe sau bluze pe gat doar ca asa e moda, daca tu ai gatul foarte scurt si gros. Nu vei purta pantofi cu varful ascutit daca esti mica la inaltime sau daca ai talpa piciorului de forma mai lunga.
Cum sa porti jeans skinny, chiar daca se poarta,..daca tu ai picioarele scurte si groase...? In caz ca ai ceva burtica, clar nu vei purta bluze cu elastan foarte mulate.
Arata foarte bine o femeie care se imbraca in asa fel incat sa-si ascunda imperfectiunile si care reuseste sa scoata in evidenta partile armonioase ale corpului ei.
Sus
anareaua

Data inscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Miercuri 30.01.2008 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu stiu sa spun exact caci nu sunt critic de moda si sunt convinsa ca si eu fac o gramada de greseli , mai ales dimineata cand ma imbrac cu ochii pe jumatate inchisi de somn..
dar cred ca e posibil sa faci greseli f mari mai ales daca porti bluzite scurte si pantaloni cu talia joasa, sa ti se vada dressurile cand stai pe scaun la serviciu..asta mi se pare o greseala foarte grava de stil!!
apoi..pot sa spun cca ma enerveaza personal pantofii prea ascutiti sau cei prea rotunzi in bot, imi par ambele niste exagerari!!
ceea ce mi se pare iar urat este machiajul in exces ce"imbraca figura"...si in rest din partea mea oamenii se pot imbraca cum vor, cu tenisi la smoking cum se imbraca Robbie Williams..mi se pare chiar haios, insa sa nu combine mov cu verde cu roz si cu rosu...e chiar papagaliceste style!!
sau cu rochii de seara sau bluze cu paiete sau aurii pe timpul zilei!
ihhhh
poate imi mai vin in minte pe parcursul zilei... Razz
Sus
MANZI

Data inscrierii: 30/11/2004

MesajTrimis: Miercuri 30.01.2008 1:09 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Tina21 a scris:
Hmmm...cele mai frecvente greseli dupa mine ar fi:sa porti colanti daca ai glezne groase, coapse sau gambe bogate,deoarece acestia dau senzatia ca iti taie picioarele de la glezna. Colantii fac niste picioare medii, care nu sunt exact ca ale unui supermodel, sa para scurte si groase, senzatia vizuala fiind nu tocmai placuta. Daca ai picioarele lungi si suple, ii poti purta fara retinere. Alta greseala ar fi:sa porti jeansi slim sau pana daca ai ceva kilograme in plus,ei sunt destinati celor care au un corp atletic,fara forme proeminente.
Kate Moss si alte celebritati au adoptat deja pantalonii evazati si asteapta-te sa ii vezi purtati din ce in ce mai des. Si in acest caz este vorba despre un model extrem. Ii poti purta cu cizme plate sau botine si pantofi cu toc inalt. Daca vrei sa porti jeansi slim, alege-ti o tinuta monocromatica. Un top de aceeasi culoare cu pantalonii da senzatia de alungire a picioarelor.
Alta greseala ar mai fi:Paietele:ele nu pot lipsi de la o tinuta de petrecere in acest sezon. Problema este ca o mare parte dintre noi nu stim cum sa le adoptam. Poti sa arati bine chiar daca nu esti ornata din cap pana in picioare. Mai mult decat atat, daca nu esti atenta la cantitate, risti sa devii ridicola. Atunci cand este vorba despre paiete, exista o regula: un singur obiect decorat este suficient. Poate fi o poseta, o esarfa sau doar un fard pentru ochi stralucitor. Daca vrei sa porti o rochie cu paiete, uita de accesoriile puternic colorate si alege un model simplu.Si cam atat despre greselile din moda...ca daca ma apuc sa scriu cate greseli exista nu mai termin Smile nu sunt critic de moda...dar pasiunea mea pentru moda ma face sa disting bunul gust in materie de haine si combinatiile kitch.

Dupa tine sau dupa www.eva.ro ????
ai uitat sa pui " " ; sa intelegem si noi ca era un citat ; NU parerea ta personala ;
Graal e corect asa .... ???
Sus
sebisor

Data inscrierii: 19/05/2006

MesajTrimis: Miercuri 30.01.2008 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Am mai spus-o pe acest forum: sunt o multime de fete si femei care o duc tare greu cu banii, vai de capul lor din ce traiesc si numai la moda nu le e gandul cand se imbraca. De asemenea, sunt o groaza de fetisoare care nu prea citesc o revista, nu se uita la programe de fashion, nu au cu cine discuta chestii din astea, sunt in general la limita de jos cu informatia si educatia. Ei bine, categoriile astea doua nu prea au nici o vina ca se imbraca kitch sau penibil.
Buba mare e la tipele pline de bani si de toate care vor sa-si etaleze dotarile, dar nu le duce capu sa mai intrebe si pe altu care cat de cat se pricepe. Si e si mai grav ca unele mai apar si in media.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Moda Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum