Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Manichiura perfecta ;)
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 162, 163, 164  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Frumusete
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ella16

Data inscrierii: 28/06/2005

MesajTrimis: Joi 06.03.2008 7:17 pm    Titlul subiectului: Manichiura perfecta ;) Raspunde cu citat (quote)
Care sunt trucurile pe care le folositi pt. a avea unghii cat mai "perfecte"?
Ce produse, creme intaritoare au dat cele mai multe rezultate?
Care este manichiura de azi? (puteti posta poze cu unghiile voastre, produse, etc)

Se poate sa ai unghii superbe facute acasa sau credeti ca salonul e solutia cea mai potrivita? Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ankulinna

Data inscrierii: 22/05/2007

MesajTrimis: Joi 06.03.2008 8:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pt mine,salonul este cea mai potrivita alegere. Mai ales ca am unghii din portelan si din 2 in 2 sapt merg sa le umple Smile Ale mele naturale nu rezista deloc Sad((
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella16

MesajTrimis: Joi 06.03.2008 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
wow Very Happy nu stiam..
poze Question Exclamation Very Happy
missy_i

Data inscrierii: 24/05/2007

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 8:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Sunt super unghiile din portelan, si eu vreau sa ma duc sa imi pun. Am inteles ca sunt 110 lei, dar nu stiu cat m-ar costa umplerea. Pe tine cat te costa, ankulinna?
ankulinna

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 12:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
^s-au mai scumpit... parca 160 a fost sa mi le puna. Umplerea este 60..
Sus
missy_i

Data inscrierii: 24/05/2007

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 12:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Am o colega la facultate chiar si-a pus saptamana trecuta si 110 lei a costat-o. Smile Oricum, sunt foarte frumoase.
ankulinna

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
probabil depinde. Nesimtiti astia la mine in oras Smile
aici am gasit niste poze.. voi mai pune, dar nu sunt ai mei acasa si au luat aparatul cu ei
http://www.ejoy.ro/forum/viewtopic.php?t=5374&postdays=0&postorder=asc&start=50

stiam ca am mai pus poze pe undeva. Am gasit!! Ai dreptate missy. Si la noi vara trecuta erau 130..
http://www.ejoy.ro/forum/viewtopic.php?t=6381&highlight=
Sus
ella16

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 1:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Super unghiile ankulinna Very Happy

mie mi-au mai crescut si sunt happy k nu se mai exfoliaza/rup la fel ca acum ceva timp.
nu prea le mai tai, mai mult le pilesc sa la dau forma si rezista mai bine.
intaritoare ft bune care chiar m-au ajutat mult au fost cele de la Gabrini: un ser alb - multivitamin perfector, unul roz - no more breaks (care mi s-a spart aseara de gresie Laughing Sad ) si pe verde- baza gel cu calciu.
am mai facut proba tot aseara la un tratament cu B5 de la farmec.
o sa revin si cu poze Smile
ankulinna

MesajTrimis: Vineri 07.03.2008 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc ella. Am incercat si eu cu tot felul de tratamente, dar la mine nimic nu are rezultat Sad( Unghiile mele naturale nu au fost la acelasi nivel niciodata..Cand puteam sa zic ca seamana a unghii de om normal se rupeau vreo 2-3
Sus
krm3nutza

Data inscrierii: 12/02/2007

MesajTrimis: Miercuri 12.03.2008 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
unghiile de portelan/acrilic sunt f frumoase,am avut si eu acum un an si ceva..dar dupa ce le-am dat jos,nici nu pot descrie cat de rau mi s-au stricat unghiile mele(care oricum,se exfoliau repede...si erau moi)acum,prefer sa am u ncgiile mici..ca si-asa se poarta:)
botic_mic

Data inscrierii: 10/02/2008

MesajTrimis: Miercuri 12.03.2008 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si mie imi plac unghiile mici si cu forma mai patrata.. nu cu coltzuri bine definite Very Happy dupa baie imi masez mainile cu ulei special pentru unghii si maini si apoi tin lamaie pe ele, dupa care le dau cu lac.. roz pal de obicei Very Happy
Sus
plisuk_andreea

Data inscrierii: 01/02/2006

MesajTrimis: Miercuri 12.03.2008 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
micutze si patrate si cat mai colorate si uneori manichiura frantuzeasca chiar daca se zice ca e " expirata " mie imi place ca au un aspect placut si ingrijit Laughing

Data inscrierii: 12/03/2008

MesajTrimis: Joi 13.03.2008 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Si eu am unghiute cu probleme Sad . Am inceput sa le fac un tratament cu vitamina a, lamaie si intaritorul de la farmec cu B5...tratamentul l-am inceput acum vreo doua saptamani, poate un pic mai putin...unghiile au inceput sa creasca si sunt ceva mai albe, dar nu s-au intarit...inca nu ma descurajez Confused , o sa continui...poate la vara o sa am si eu gherute mari si rezistente Rolling Eyes
Sus
krisss

Data inscrierii: 23/10/2007

MesajTrimis: Joi 13.03.2008 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si mie imi place manichiura frantuzeasca, desi nu am mai avut timp sa-mi fac in ultimele luni.
pe mine ma deranjeaza cand am unghiile mici, asa ca le tin mereu lungi.
imi plac mult modelele facute pe unghii, dar nici din astea nu am mai avut de mult. Confused
ramonique: incearca in continuare ca din cate stiu efectele se vad dupa mai mult timp si ia si vitamine pentru par si unghii (nu mai stiu exemple, dar se gasesc la farmacie).

eu asa imi tin unghiile:

Sus
plisuk_andreea

MesajTrimis: Joi 13.03.2008 5:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
eu nu ma indur sa postez poze cu unghiutzele mele Laughing k sunt mici akum si roz Laughing Rolling Eyes

MesajTrimis: Joi 13.03.2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
krisss TE INVIDIEZ Very Happy ai niste unghii superbe...o sa ma ambitionez, si insist cu tratamentul meu cu vitamina a si lamaie Confused ...vitamine nu iau ca ingrasa Sad ...asa ca sper sa ajute tratamentul asta Rolling Eyes
Sus
Pisoic

Data inscrierii: 13/02/2008

MesajTrimis: Joi 13.03.2008 8:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ramonique, pt. sanatatea parului si a unghiilor ia vit. B. Sunt cele mai bune. Daca nu vrei complexul de vitamine din farmacie, poti lua drojdie proaspata in fiecare dimineata, cat o bobita de mazare. O inghiti cu apa si gata. Ia cel putin o luna si vei simti rezultatele.

Extern ajuta masajul cu ulei caldut (in care poti pune vit. A, E si lamaie).

Smile

MesajTrimis: Luni 17.03.2008 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
multumesc pentru sfaturi...am fost la farmacie dupa vitamina e, si mi-a zis ca se gaseste doar pastile...nu solutie cum e vit a. deci cum fac cu vitamina asta? Confused cu ulei cald le mai fac masaj, dar nu mereu...acum au crescut destul, dar nu sunt tari Sad chestia cu drojdia o s-o incerc...mersi pisoic...nu e greu, si nici nu e rea la gust...ca altfel n-o luam Wink
Sus
Pisoic

Data inscrierii: 13/02/2008

MesajTrimis: Luni 17.03.2008 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu e greu deloc. Wink
Vitamina E se gaseste sub forma de gelule, adica un fel de pastile mai mari si moi. Daca apesi tare pe ele, se sparg si curge continutul uleios. Pe acela il pui in amestec.

MesajTrimis: Luni 17.03.2008 4:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu sunt tocmai "perfecte" dar...
Rolling Eyes
ramonique

MesajTrimis: Marti 18.03.2008 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mersi pisoic...acum stiu ce sa cer Smile ...sper sa ajute...mai am o problema, dar asta nu prea are rezolvare...nu imi rezista lacurile pe unghii mai mult de 2 zile...am incercat cu avon, l'oreal, seventeen, farmec..si nimic Sad cred ca e din cauza unghiilor Sad
Sus
ale*

Data inscrierii: 10/04/2006

MesajTrimis: Marti 18.03.2008 9:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ella ti-ai facut singura unghiile?de unde ai luat qestia aia cu libelula? Very Happy si cu cat pls

MesajTrimis: Marti 18.03.2008 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
prea tari sunt unghiile ella16 sa ai grija de ele Laughing

MesajTrimis: Miercuri 19.03.2008 9:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ale* se gasesc sabloane cu diferite modele (gen abtipild). Un set contine 10 abtipilduri si costa 3-4 lei. Gasesti prin standuri sau la magazinasele cu tot felul de accesorii si lacuri pt unghii Very Happy Wink

andreea - mie nu prea imi plac ca s-au mai ingalbenit :roll:sau cateodata se rupe cate o unghie...si imi vine sa le tai pe toate, dar ma abtin deocamdata Laughing Very Happy
Delfinika

Data inscrierii: 10/11/2007

MesajTrimis: Joi 20.03.2008 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ella ai o forma foarte frumoasa la unghii seamana un pic cu a mea Wink
iata cum am avut eu unghiile vara (cred ca am mai pus poze pe undeva Rolling Eyes ) acum sunt mai mici.

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Frumusete Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 162, 163, 164  Urmatoare
Pagina 1 din 164

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum