| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007 Mesaje: 2313
|
Trimis: Miercuri 09.12.2009 11:01 pm Titlul subiectului: Ai simulat vreodata orgasmul |
|
|
eu recunosc ca da, de cateva ori  |
|
| Sus |
|
 |
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009 Mesaje: 1000 Locatie: Pe aici <3
|
Trimis: Miercuri 09.12.2009 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Era o intrebare nu?
Lipseste "?"  _________________ Eu sunt eu :-j ... Daca nu`ti convine..Nu ma lua in seama.
http://bianqqqa.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008 Mesaje: 1667 Locatie: Iasi
|
Trimis: Miercuri 09.12.2009 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca e o mare greseala sa faci asta, pt. ca vor interveni dificultati pe parcursul relatiei, daca nu esti compatibil cu cineva pe plan sexual mai bine renunti decat sa te prefaci "satisfacuta"  _________________ "Daca gasesti un drum fara obstacole probabil drumul acela nu duce nicaieri" John Kennedy
http://www.flickr.com/photos/48923986@N08/sets/72157623636551775/ |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 1036 Locatie: targu mures
|
Trimis: Miercuri 09.12.2009 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Naie explica-mi si mie cum pot barbatii sa simuleze un orgasm? Acuma poate am eu informatiile gresite, dar din cate stiam barbatul are orgasm in momentul in care ejaculeaza si atunci cum poate un barbat sa mimeze? |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Joi 10.12.2009 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
cum poti tu sa fii sigura ca a ejaculat? Fugi repede si faci analize?
Dar daca a ejaculat mai putin?
oricum foarte putine femei simt ejacularea propriuzisa (era sa zic nici una)  |
|
| Sus |
|
 |
anduza77
Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 1036 Locatie: targu mures
|
Trimis: Joi 10.12.2009 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
acum fara sa fiu scarboasa sau ceva, dar tu crezi ca dupa ce ejaculezi intr-o femeie cand femeia se ridica in picioare sperma ramane la locul ei inauntru? din cate stiu eu, discutii cu fetele sau experienta proprie lichidul ala curge afara chiar daca a ejaculat numai putin si putinul ala curge... iar daca o faci cu prezervativ, doar daca ascunzi repede prezervativul sa nu il vada ca e gol  |
|
| Sus |
|
 |
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008 Mesaje: 3212 Locatie: Capitala Romaniei
|
Trimis: Joi 10.12.2009 9:09 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| mary:* a scris: | nu cred ca e o mare greseala sa faci asta, pt. ca vor interveni dificultati pe parcursul relatiei, daca nu esti compatibil cu cineva pe plan sexual mai bine renunti decat sa te prefaci "satisfacuta"  |
subscriu
naie, de ce ai fost nevoit sa te prefaci?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lilth

Data inscrierii: 10/12/2009 Mesaje: 13
|
Trimis: Joi 10.12.2009 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
da normal...daca te intreaba iubitul de zece ori "ai avut orgasm?ai avut orgasm?nu ai avuuut???" si se uita speriat ca de ce, cum de nu ai avut...ce poti sa spui: da sigur,sigur...am avut...cum sa nu...
mai bine nu ar intreba  |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Vineri 11.12.2009 3:43 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| mihaela87 a scris: |
naie, de ce ai fost nevoit sa te prefaci?  |
din aceleasi motive ca si voi
sa menajez fata sau sa nu se simta prost sau ca ar fi ceva in neregula cu ea, cam era sau nu era suficient de ..., dar de ce sa-i provoc complexe, mai ales daca a facut eforturi sarcutza si vad ca nu mai poate, dar nici nu s-ar da batuta pana nu m-ar vedea terminat si facand ca ala micul, negru, de rasufla greu din reclama la Altex! Cheste de amor propriu, ce credeati, ca doar baietii au?  |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Vineri 11.12.2009 3:50 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| anduza77 a scris: | acum fara sa fiu scarboasa sau ceva, dar tu crezi ca dupa ce ejaculezi intr-o femeie cand femeia se ridica in picioare sperma ramane la locul ei inauntru? din cate stiu eu, discutii cu fetele sau experienta proprie lichidul ala curge afara chiar daca a ejaculat numai putin si putinul ala curge... iar daca o faci cu prezervativ, doar daca ascunzi repede prezervativul sa nu il vada ca e gol  |
Anduzzo astea sunt detalii tehnice si asa cum baietii nu stau sa-ti ia pulsul si tensiunea arterialaa nici fetele nu te verifica la ultimul gram, pana si ultima picatura , cum, de unde si de la cine provine:lol:
PS! Apoi si daca simt ca nu e totul chiar super very clar, fac ca baietii, prefera sa puna situatia cea mai favorabila ptr ele, ca alternativa nu-ti da chiar fiori de placere!  |
|
| Sus |
|
 |
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008 Mesaje: 3212 Locatie: Capitala Romaniei
|
Trimis: Vineri 11.12.2009 8:15 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Naie a scris: | | mihaela87 a scris: |
sa menajez fata sau sa nu se simta prost sau ca ar fi ceva in neregula cu ea, cam era sau nu era suficient de ..., dar de ce sa-i provoc complexe, mai ales daca a facut eforturi sarcutza si vad ca nu mai poate, dar nici nu s-ar da batuta pana nu m-ar vedea terminat si facand ca ala micul, negru, de rasufla greu din reclama la Altex! Cheste de amor propriu, ce credeati, ca doar baietii au?  |
inteleg...probabil ca ai procedat corect fata de ea...asta daca nu mai sunteti impreuna si acum....si te prefaci in continuare, pt ca nu ar fi ok:roll: _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
umb*ella

Data inscrierii: 27/07/2009 Mesaje: 1291 Locatie: *R*A*D*A*R*
|
Trimis: Vineri 11.12.2009 10:19 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Naie a scris: | | mihaela87 a scris: |
sa menajez fata sau sa nu se simta prost sau ca ar fi ceva in neregula cu ea, cam era sau nu era suficient de ..., dar de ce sa-i provoc complexe, mai ales daca a facut eforturi sarcutza si vad ca nu mai poate, dar nici nu s-ar da batuta pana nu m-ar vedea terminat si facand ca ala micul, negru, de rasufla greu din reclama la Altex! Cheste de amor propriu, ce credeati, ca doar baietii au?  | Tu vorbesti serios sau faci misto? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009 Mesaje: 1000 Locatie: Pe aici <3
|
Trimis: Vineri 11.12.2009 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Eu sunt eu :-j ... Daca nu`ti convine..Nu ma lua in seama.
http://bianqqqa.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007 Mesaje: 588
|
Trimis: Luni 14.12.2009 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am simulat niciodata orgasmul si nici nu cred ca o s-o fac vreodata, sunt destul de norocoasa sa am orgasme...unele o fac sa nu dezamageasca baiatul de langa ele...cred...nu stiu.
Sa va povestesc o faza, mi-a povestit-o un fost prieten...se incurcase cu una si la un moment dat asta ii facea sex oral, apoi se opreste si il intreaba iti place?la care el: da, dar deobicei imi place sa ma si termin, la care asta: sa nu-mi zici ca nu te-ai terminat?
Am ras cu lacrimi cand am auzit faza si cel mai penal era ca ea inainte avusese o relatie de 4 ani cu altul....ma gandesc ce o fi facut in 4 ani?
Dupa faza asta i-a si dat papucii lu aia  |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Luni 14.12.2009 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda, la sex oral e al naibii de dificil sa pacalesti fata
nah, tocmai am dat un motiv tare pentru sex oral  |
|
| Sus |
|
 |
sweetygirlevil

|
Trimis: Luni 14.12.2009 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oare cum le pacalesti?Lasa ca poate ai parte de una care sa nu-si dea seama  |
|
| Sus |
|
 |
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009 Mesaje: 705
|
Trimis: Marti 15.12.2009 12:38 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| sweetygirlevil a scris: | Nu am simulat niciodata orgasmul si nici nu cred ca o s-o fac vreodata, sunt destul de norocoasa sa am orgasme...unele o fac sa nu dezamageasca baiatul de langa ele...cred...nu stiu.
Sa va povestesc o faza, mi-a povestit-o un fost prieten...se incurcase cu una si la un moment dat asta ii facea sex oral, apoi se opreste si il intreaba iti place?la care el: da, dar deobicei imi place sa ma si termin, la care asta: sa nu-mi zici ca nu te-ai terminat?
Am ras cu lacrimi cand am auzit faza si cel mai penal era ca ea inainte avusese o relatie de 4 ani cu altul....ma gandesc ce o fi facut in 4 ani?
Dupa faza asta i-a si dat papucii lu aia  |
Serios??  _________________ "In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare “ Frederic Beigbeder |
|
| Sus |
|
 |
sweetygirlevil

|
Trimis: Marti 15.12.2009 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Marti 15.12.2009 5:19 am Titlul subiectului: |
|
|
creca ala de dinainte o pacalise constant pe tipa si aia a crezut ca asa merge treaba!  |
|
| Sus |
|
 |
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 6869 Locatie: roman
|
Trimis: Marti 15.12.2009 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
|
 |
sweetygirlevil

|
Trimis: Marti 15.12.2009 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Naie probabil sau poate din cauza ca era ea mai "nestiutoare" sa zic asa si ala cica ar fi inselat-o de f multe ori  |
|
| Sus |
|
 |
luanag

Data inscrierii: 19/05/2005 Mesaje: 16 Locatie: Cta
|
Trimis: Joi 17.12.2009 5:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| De femei care simuleaza am auzit ...multe, dar de barbati care simuleaza orgasmul...hmmm..cam rar. |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Joi 17.12.2009 6:34 am Titlul subiectului: Re: |
|
|
| luanag a scris: | | De femei care simuleaza am auzit ...multe, dar de barbati care simuleaza orgasmul...hmmm..cam rar. |
desigur, noi suntem mai discreti
except me  |
|
| Sus |
|
 |
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009 Mesaje: 705
|
Trimis: Joi 17.12.2009 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aveam un amic, care-mi povestea ca atunci cand nu se poate termina.......se gandeste la mama unui fost coleg...(care arata f bine) si se termina. )) _________________ "In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare “ Frederic Beigbeder |
|
| Sus |
|
 |
Naie

|
Trimis: Joi 17.12.2009 5:21 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| Ina88 a scris: | Aveam un amic, care-mi povestea ca atunci cand nu se poate termina.......se gandeste la mama unui fost coleg...(care arata f bine) si se termina. )) |
ma intreb ce o zice mamica aceea ca e pe post de Terminator
Deja fac inventarul mamicilor  |
|
| Sus |
|
 |
|