Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Ai simulat vreodata orgasmul
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Naie

Data inscrierii: 22/08/2007

MesajTrimis: Miercuri 09.12.2009 11:01 pm    Titlul subiectului: Ai simulat vreodata orgasmul Raspunde cu citat (quote)
eu recunosc ca da, de cateva ori Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bya*

Data inscrierii: 06/11/2009

MesajTrimis: Miercuri 09.12.2009 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Era o intrebare nu?
Lipseste "?" Embarassed

http://bianqqqa.blogspot.com/
Sus
mary:*

Data inscrierii: 06/02/2008

MesajTrimis: Miercuri 09.12.2009 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
nu Exclamation cred ca e o mare greseala sa faci asta, pt. ca vor interveni dificultati pe parcursul relatiei, daca nu esti compatibil cu cineva pe plan sexual mai bine renunti decat sa te prefaci "satisfacuta" Rolling Eyes
anduza77

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Miercuri 09.12.2009 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Naie explica-mi si mie cum pot barbatii sa simuleze un orgasm? Acuma poate am eu informatiile gresite, dar din cate stiam barbatul are orgasm in momentul in care ejaculeaza si atunci cum poate un barbat sa mimeze?
Sus
Naie

MesajTrimis: Joi 10.12.2009 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cum poti tu sa fii sigura ca a ejaculat? Fugi repede si faci analize?
Dar daca a ejaculat mai putin?
oricum foarte putine femei simt ejacularea propriuzisa (era sa zic nici una) Laughing
Sus
anduza77

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Joi 10.12.2009 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
acum fara sa fiu scarboasa sau ceva, dar tu crezi ca dupa ce ejaculezi intr-o femeie cand femeia se ridica in picioare sperma ramane la locul ei inauntru? din cate stiu eu, discutii cu fetele sau experienta proprie lichidul ala curge afara chiar daca a ejaculat numai putin si putinul ala curge... iar daca o faci cu prezervativ, doar daca ascunzi repede prezervativul sa nu il vada ca e gol Smile
Sus
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008

MesajTrimis: Joi 10.12.2009 9:09 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
mary:* a scris:
nu Exclamation cred ca e o mare greseala sa faci asta, pt. ca vor interveni dificultati pe parcursul relatiei, daca nu esti compatibil cu cineva pe plan sexual mai bine renunti decat sa te prefaci "satisfacuta" Rolling Eyes

subscriu Rolling Eyes

naie, de ce ai fost nevoit sa te prefaci? Confused

Data inscrierii: 10/12/2009

MesajTrimis: Joi 10.12.2009 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
da Laughing normal...daca te intreaba iubitul de zece ori "ai avut orgasm?ai avut orgasm?nu ai avuuut???" si se uita speriat ca de ce, cum de nu ai avut...ce poti sa spui: da sigur,sigur...am avut...cum sa nu...
mai bine nu ar intreba Very Happy
Sus
Naie

MesajTrimis: Vineri 11.12.2009 3:43 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
mihaela87 a scris:

din aceleasi motive ca si voi Wink

sa menajez fata sau sa nu se simta prost sau ca ar fi ceva in neregula cu ea, cam era sau nu era suficient de ..., dar de ce sa-i provoc complexe, mai ales daca a facut eforturi sarcutza si vad ca nu mai poate, dar nici nu s-ar da batuta pana nu m-ar vedea terminat si facand ca ala micul, negru, de rasufla greu din reclama la Altex! Cheste de amor propriu, ce credeati, ca doar baietii au? Cool
Sus
Naie

MesajTrimis: Vineri 11.12.2009 3:50 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
anduza77 a scris:
acum fara sa fiu scarboasa sau ceva, dar tu crezi ca dupa ce ejaculezi intr-o femeie cand femeia se ridica in picioare sperma ramane la locul ei inauntru? din cate stiu eu, discutii cu fetele sau experienta proprie lichidul ala curge afara chiar daca a ejaculat numai putin si putinul ala curge... iar daca o faci cu prezervativ, doar daca ascunzi repede prezervativul sa nu il vada ca e gol Smile

Anduzzo astea sunt detalii tehnice si asa cum baietii nu stau sa-ti ia pulsul si tensiunea arterialaa nici fetele nu te verifica la ultimul gram, pana si ultima picatura , cum, de unde si de la cine provine:lol:

PS! Apoi si daca simt ca nu e totul chiar super very clar, fac ca baietii, prefera sa puna situatia cea mai favorabila ptr ele, ca alternativa nu-ti da chiar fiori de placere! Razz
Sus
mihaela87

Data inscrierii: 18/02/2008

MesajTrimis: Vineri 11.12.2009 8:15 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
mihaela87 a scris:

sa menajez fata sau sa nu se simta prost sau ca ar fi ceva in neregula cu ea, cam era sau nu era suficient de ..., dar de ce sa-i provoc complexe, mai ales daca a facut eforturi sarcutza si vad ca nu mai poate, dar nici nu s-ar da batuta pana nu m-ar vedea terminat si facand ca ala micul, negru, de rasufla greu din reclama la Altex! Cheste de amor propriu, ce credeati, ca doar baietii au? Cool

inteleg...probabil ca ai procedat corect fata de ea...asta daca nu mai sunteti impreuna si acum....si te prefaci in continuare, pt ca nu ar fi ok:roll:

Data inscrierii: 27/07/2009

MesajTrimis: Vineri 11.12.2009 10:19 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Naie a scris:
mihaela87 a scris:

Tu vorbesti serios sau faci misto?

Data inscrierii: 06/11/2009

MesajTrimis: Vineri 11.12.2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing

http://bianqqqa.blogspot.com/
Sus
sweetygirlevil

Data inscrierii: 17/07/2007

MesajTrimis: Luni 14.12.2009 10:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu am simulat niciodata orgasmul si nici nu cred ca o s-o fac vreodata, sunt destul de norocoasa sa am orgasme...unele o fac sa nu dezamageasca baiatul de langa ele...cred...nu stiu.
Sa va povestesc o faza, mi-a povestit-o un fost prieten...se incurcase cu una si la un moment dat asta ii facea sex oral, apoi se opreste si il intreaba iti place?la care el: da, dar deobicei imi place sa ma si termin, la care asta: sa nu-mi zici ca nu te-ai terminat? Shocked
Am ras cu lacrimi cand am auzit faza si cel mai penal era ca ea inainte avusese o relatie de 4 ani cu altul....ma gandesc ce o fi facut in 4 ani? Laughing
Dupa faza asta i-a si dat papucii lu aia Laughing
Sus
Naie

MesajTrimis: Luni 14.12.2009 11:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing Laughing Laughing Laughing

mda, la sex oral e al naibii de dificil sa pacalesti fata Laughing

nah, tocmai am dat un motiv tare pentru sex oral Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
sweetygirlevil

MesajTrimis: Luni 14.12.2009 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing Laughing Laughing
Oare cum le pacalesti?Lasa ca poate ai parte de una care sa nu-si dea seama Laughing Laughing Laughing
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Marti 15.12.2009 12:38 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
sweetygirlevil a scris:
Nu am simulat niciodata orgasmul si nici nu cred ca o s-o fac vreodata, sunt destul de norocoasa sa am orgasme...unele o fac sa nu dezamageasca baiatul de langa ele...cred...nu stiu.
Sa va povestesc o faza, mi-a povestit-o un fost prieten...se incurcase cu una si la un moment dat asta ii facea sex oral, apoi se opreste si il intreaba iti place?la care el: da, dar deobicei imi place sa ma si termin, la care asta: sa nu-mi zici ca nu te-ai terminat? Shocked
Am ras cu lacrimi cand am auzit faza si cel mai penal era ca ea inainte avusese o relatie de 4 ani cu altul....ma gandesc ce o fi facut in 4 ani? Laughing
Dupa faza asta i-a si dat papucii lu aia Laughing

Serios?? Shocked
sweetygirlevil

MesajTrimis: Marti 15.12.2009 12:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Da
Sus
Naie

MesajTrimis: Marti 15.12.2009 5:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
creca ala de dinainte o pacalise constant pe tipa si aia a crezut ca asa merge treaba! Laughing
Sus
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Marti 15.12.2009 11:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Laughing

MesajTrimis: Marti 15.12.2009 8:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Naie probabil sau poate din cauza ca era ea mai "nestiutoare" sa zic asa si ala cica ar fi inselat-o de f multe ori Laughing
Sus
luanag

Data inscrierii: 19/05/2005

MesajTrimis: Joi 17.12.2009 5:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
De femei care simuleaza am auzit ...multe, dar de barbati care simuleaza orgasmul...hmmm..cam rar.
Sus
Naie

MesajTrimis: Joi 17.12.2009 6:34 am    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
luanag a scris:
De femei care simuleaza am auzit ...multe, dar de barbati care simuleaza orgasmul...hmmm..cam rar.

desigur, noi suntem mai discreti Wink

except me Embarassed
Sus
Ina88

Data inscrierii: 30/07/2009

MesajTrimis: Joi 17.12.2009 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Aveam un amic, care-mi povestea ca atunci cand nu se poate termina.......se gandeste la mama unui fost coleg...(care arata f bine) si se termina. Smile))
Naie

MesajTrimis: Joi 17.12.2009 5:21 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
Ina88 a scris:
Aveam un amic, care-mi povestea ca atunci cand nu se poate termina.......se gandeste la mama unui fost coleg...(care arata f bine) si se termina. Smile))

Laughing Laughing Laughing Laughing

ma intreb ce o zice mamica aceea ca e pe post de Terminator Laughing

Deja fac inventarul mamicilor Embarassed
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> Sex & Love Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum