Inapoi la Joy!
  Intrebari frecvente   Cautare   Lista membrilor   Grupuri de utilizatori   Profil   Mesaje private   Autentificare 
Crezi in puterea intuitiei?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> True story
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Miercuri 20.01.2010 11:04 am    Titlul subiectului: Crezi in puterea intuitiei? Raspunde cu citat (quote)
Ti s-a intamplat vreodata sa nu mai tii cont de ratiune si de ce spun cei din jur si sa faci ceea ce iti spune intuitia?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008

MesajTrimis: Miercuri 20.01.2010 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu intotdeauna procedez asa. Cer sfaturile celor din jur, uneori le si dau dreptate, dar cand raman singura tot cum ma taie capul fac. Si asta nu e intotdeauna un lucru bun. S-a intamplat de cateva ori sa regret ca m-am lasat prada instinctelor mele primare Laughing . Si faza e ca poate majoritatea sunt lucruri marunte, dar exista riscuri sa actionezi la fel intr-o chestiune importanta si apoi sa regreti toata viata. Trebuie sa cantaresti bine totul inainte de a lua o decizie.

Data inscrierii: 09/06/2008

MesajTrimis: Joi 21.01.2010 7:34 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
tzontz 5onici a scris:
Eu intotdeauna procedez asa. Cer sfaturile celor din jur, uneori le si dau dreptate, dar cand raman singura tot cum ma taie capul fac. Si asta nu e intotdeauna un lucru bun. S-a intamplat de cateva ori sa regret ca m-am lasat prada instinctelor mele primare Laughing . Si faza e ca poate majoritatea sunt lucruri marunte, dar exista riscuri sa actionezi la fel intr-o chestiune importanta si apoi sa regreti toata viata. Trebuie sa cantaresti bine totul inainte de a lua o decizie.

tzontz parca ma regasesc aici Laughing Laughing
Sus
graal
Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Miercuri 27.01.2010 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Dar nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti voi dreptate si nu cei din jur?
Sus
alinutza92

Data inscrierii: 09/06/2008

MesajTrimis: Miercuri 27.01.2010 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
mi s-a intamplat sa am dreptate , dar era deja tarziu , ca fusesm influentata Sad .. sunt usor influentabila daca mai multi oameni au o parere diferita Sad Very Happy
Sus
daughter_of_the_moon

Data inscrierii: 02/08/2007

MesajTrimis: Duminica 31.01.2010 9:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Uneori ma las influentata de dispozitia de moment si decid daca sa sun sau nu o persoana la un moment dat sau sa o las pe mai tarziu. Uneori e mai bine sa nu spui nimic.

Data inscrierii: 29/04/2008

MesajTrimis: Joi 11.02.2010 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Chiar azi am primit un fortunecookie (prajitura dinaia cu ravas) si mesajul imi zicea ca: Your intuition guides you on the right way". Si da, mi se potriveste

De multe ori n-am facut unele chestii din cauza ca simteam ca nu e bine sa le fac. De obicei am mare incredere in mine si in gusturile mele, deci daca imi zice cineva ca tre' sa fac intr-un fel, dar mie imi zice intuitia in alt fel, voi face in alt fel..

Uneori totusi e aiurea sa te iei dupa intuitie. Nu e nimeni perfect si cateodata te mai incurca dar nah.. Very Happy

http://lungimedeunda.wordpress.com
Sus
minuiza

Data inscrierii: 26/03/2010

MesajTrimis: Vineri 02.04.2010 10:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
si eu ma las prada intuitiei si uneori am senzatia de deja-vu. Parca trebuie sa se intample anumite lucruri... si noi actionam in consecinta. UN PASTE FERICIT tuturor si LUMINA SI BUCURIE IN SUFLETE!
Sus
sorana2

Data inscrierii: 07/09/2009

MesajTrimis: Vineri 02.07.2010 2:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu aproape intotdeauna ma bazez pe intuitie si rareori s-a dovedit ca m-am inselat
Sus
ilda76

Data inscrierii: 22/04/2010

MesajTrimis: Sambata 03.07.2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Re: Raspunde cu citat (quote)
eu de multe ori regret ca nu mi-am ascultat intuitia si am actionat in alt mod decat simteam ( influentata de n factori!)...si, culmea, de fiecare data imi propun ca "data viitoare sa fac asa cum cred si simt eu"! Laughing
Sus
rostopasca

Data inscrierii: 24/10/2006

MesajTrimis: Sambata 03.07.2010 9:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
de cele mai multe ori fac asa cum cred si simt eu, mergand pe premisa ca daca tot este sa reprosez ceva, sa-mi reprosez mie si nu altuia. de cele mai multe ori am avut dreptate, incepand cu examenele si terminand cu relatiile in care m-am implicat.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului e-Joy.ro -> True story Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum