| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
graal Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005 Mesaje: 1597
|
Trimis: Miercuri 20.01.2010 11:04 am Titlul subiectului: Crezi in puterea intuitiei? |
|
|
| Ti s-a intamplat vreodata sa nu mai tii cont de ratiune si de ce spun cei din jur si sa faci ceea ce iti spune intuitia? |
|
| Sus |
|
 |
tzontz 5onici

Data inscrierii: 22/12/2008 Mesaje: 6869 Locatie: roman
|
Trimis: Miercuri 20.01.2010 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu intotdeauna procedez asa. Cer sfaturile celor din jur, uneori le si dau dreptate, dar cand raman singura tot cum ma taie capul fac. Si asta nu e intotdeauna un lucru bun. S-a intamplat de cateva ori sa regret ca m-am lasat prada instinctelor mele primare . Si faza e ca poate majoritatea sunt lucruri marunte, dar exista riscuri sa actionezi la fel intr-o chestiune importanta si apoi sa regreti toata viata. Trebuie sa cantaresti bine totul inainte de a lua o decizie. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
alinutza92

Data inscrierii: 09/06/2008 Mesaje: 504 Locatie: Teleorman
|
Trimis: Joi 21.01.2010 7:34 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
| tzontz 5onici a scris: | Eu intotdeauna procedez asa. Cer sfaturile celor din jur, uneori le si dau dreptate, dar cand raman singura tot cum ma taie capul fac. Si asta nu e intotdeauna un lucru bun. S-a intamplat de cateva ori sa regret ca m-am lasat prada instinctelor mele primare . Si faza e ca poate majoritatea sunt lucruri marunte, dar exista riscuri sa actionezi la fel intr-o chestiune importanta si apoi sa regreti toata viata. Trebuie sa cantaresti bine totul inainte de a lua o decizie. |
tzontz parca ma regasesc aici  |
|
| Sus |
|
 |
graal Moderator

Data inscrierii: 24/11/2005 Mesaje: 1597
|
Trimis: Miercuri 27.01.2010 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti voi dreptate si nu cei din jur? |
|
| Sus |
|
 |
alinutza92

Data inscrierii: 09/06/2008 Mesaje: 504 Locatie: Teleorman
|
Trimis: Miercuri 27.01.2010 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi s-a intamplat sa am dreptate , dar era deja tarziu , ca fusesm influentata .. sunt usor influentabila daca mai multi oameni au o parere diferita  |
|
| Sus |
|
 |
daughter_of_the_moon

Data inscrierii: 02/08/2007 Mesaje: 1944
|
Trimis: Duminica 31.01.2010 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uneori ma las influentata de dispozitia de moment si decid daca sa sun sau nu o persoana la un moment dat sau sa o las pe mai tarziu. Uneori e mai bine sa nu spui nimic. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl

Data inscrierii: 29/04/2008 Mesaje: 158
|
Trimis: Joi 11.02.2010 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar azi am primit un fortunecookie (prajitura dinaia cu ravas) si mesajul imi zicea ca: Your intuition guides you on the right way". Si da, mi se potriveste
De multe ori n-am facut unele chestii din cauza ca simteam ca nu e bine sa le fac. De obicei am mare incredere in mine si in gusturile mele, deci daca imi zice cineva ca tre' sa fac intr-un fel, dar mie imi zice intuitia in alt fel, voi face in alt fel..
Uneori totusi e aiurea sa te iei dupa intuitie. Nu e nimeni perfect si cateodata te mai incurca dar nah..  _________________
http://lungimedeunda.wordpress.com |
|
| Sus |
|
 |
minuiza
Data inscrierii: 26/03/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Vineri 02.04.2010 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| si eu ma las prada intuitiei si uneori am senzatia de deja-vu. Parca trebuie sa se intample anumite lucruri... si noi actionam in consecinta. UN PASTE FERICIT tuturor si LUMINA SI BUCURIE IN SUFLETE! |
|
| Sus |
|
 |
sorana2
Data inscrierii: 07/09/2009 Mesaje: 977
|
Trimis: Vineri 02.07.2010 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu aproape intotdeauna ma bazez pe intuitie si rareori s-a dovedit ca m-am inselat |
|
| Sus |
|
 |
ilda76

Data inscrierii: 22/04/2010 Mesaje: 1954 Locatie: Calarasi
|
Trimis: Sambata 03.07.2010 9:23 pm Titlul subiectului: Re: |
|
|
eu de multe ori regret ca nu mi-am ascultat intuitia si am actionat in alt mod decat simteam ( influentata de n factori!)...si, culmea, de fiecare data imi propun ca "data viitoare sa fac asa cum cred si simt eu"!  |
|
| Sus |
|
 |
rostopasca

Data inscrierii: 24/10/2006 Mesaje: 1206 Locatie: B...
|
Trimis: Sambata 03.07.2010 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de cele mai multe ori fac asa cum cred si simt eu, mergand pe premisa ca daca tot este sa reprosez ceva, sa-mi reprosez mie si nu altuia. de cele mai multe ori am avut dreptate, incepand cu examenele si terminand cu relatiile in care m-am implicat. |
|
| Sus |
|
 |
|